Érsekvadkerten “új” pálya építésében bíznak

Gabi

Az egy darabig heti egy foglalkozást tartó csapat játékos-edzője, Szenográdi Péter összefogást is remél klubjánál.

Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat tartani a következő időszakban, meglátásuk szerint mennyire érintheti negatívan játékosaikat a kényszerszünet, illetve még megérdeklődtük, mit gondolnak, egy augusztusi újraindulás előtt mikor volna célszerű nekivágni az alapozásnak. Sorozatunkat az előző évadot a tizenkettedik helyen befejező Érsekvadkert SE-t irányító Szenográdi Péterrel fejezzük be.

Szenográdi Péter: – Teljes mértékben egyetértek a döntéssel, hisz itt az egészséget kell nézni, mert az a legfontosabb. Mindenki próbált mozogni ebben a nehéz időszakban, de nekünk is hiányzik a labda vagy a társaság. Folyamatosan beszélgetünk róla, hogy most mi legyen a következő lépés, és arra jutottunk, heti egy edzésen találkozunk majd a fiúkkal. Utána ezt fokozatosan növeljük, természetesen úgy, hogy betartjuk a szabályokat. Nem csak edzésekről, hanem a klub körüli életről is folyamatosan egyeztetünk az illetékes emberekkel. Mára már mindenkiben tisztázódott, hogy kell egy “új” pálya ‘Vadkertre, amire vannak is ígéretek. Remélem, összefogunk ebben. Vannak még dolgok, amiben fejlődni szeretnénk, ezeket is átbeszéljük, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy jobb is legyen. Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Next Post

,,A kitartó és a következetes munkában hiszek!"

Az élményekben gazdag labdarúgó pályafutást jegyző, később edzőnek álló azon túl, hogy napjainkban a Bozsik Egyesületi Programban vállal fontos szerepet, az SBTC 100 Alapítvány munkáját is aktívan segíti tudásával. Vannak olyan személyek a nógrádi labdarúgás elmúlt időszakában, akik előbb a focipályán játékosként, majd később más szerepkörökben is segítették megyénk futballját. Ebbe […]
error: Content is protected !!