Erősödött a Diósjenő

Gabi

A határon túlról csatlakozott két labdarúgó a megye egyes tabellán minél feljebb vágyódó csapathoz.

A megye egyes mezőnyben szereplő Diósjenő azon kevés nógrádi alakulatok egyike, amely már nekivághatott a tavaszi szezonnak. Múlt szombaton három-egyes sikert ért el Palotáson nyerni tudó gárda. Időközben hivatalossá vált, a további küzdelmek előtt tovább erősödött a tabellán minél feljebb igyekvő csapat állománya, két határon túlról érkező labdarúgóval gyarapodott ugyanis Eőry Tibor legénységének kerete.

A friss szerzemények a szlovák negyedik vonalban szereplő Ipolyságtól (FK Slovan Sahy) teszik át székhelyüket újdonsült klubjukhoz. A középpályán bevethető futballisták közül a Vácon nevelkedő Kapa Sándor huszonhárom éves, míg Krizan Bálint huszonkét esztendős. A hírek szerint mindketten komoly, minőségi erősítést jelentenek a most szombaton újabb korábban elhalasztott bajnokit bepótoló, a Mohorát vendégül látó diósjenői együttes számára.

Next Post

Alulmaradt a Heréddel szemben a Pásztó

Hiába vezetett a nógrádi csapat, végül a Heves megyeiek húzták be az edzőmérkőzést. Szerdán újabb gyakorló mérkőzésen volt érdekelt a megye egyes Pásztó. Nagy Tamás legénysége a Heves megyei első osztályban szereplő Heréddel csapott össze Gyöngyösön. Az első félidőt követően a nógrádi gárda mehetett előnnyel a zsebében szusszanni, a második […]
error: Content is protected !!