Volt mozgolódás az Építőknél

Gabi

Bár négy érkezőt is feljegyezhettek a salgótarjániak, fontos láncszemeiket veszítették el.

Február 14-éig lehetett új játékosra szert tenni az aktuális átigazolási időszakban. A transzferszezon leteltét követően ezekben  napokban külön is megnézzük azoknak a gárdáknak a téli jövés-menés adatbankját, ahol érdekesebbnek mondható változásokra is sor került.

Az Építőknél négyen érkeztek, két újrakezdő mellett a határon túlról, illetve az alacsonyabb osztályból is csatlakoztak Berki Krisztián legénységéhez. Ezzel együtt, fontos láncszemeiket is elveszítették a salgótarjániak. Lássuk a pontos névsorokat!

Az Építők KC téli átigazolási adatbankja:

Érkezett: Tóth Benjámin (FK Szlovákgyarmat), Hadusovszki Áron (Mátramindszent SE), Balogh László (újrakezdte, legutolsó klubja: Zagyvarónai SE). László Viktor (újrakezdte, legutolsó klubja: Mátranováki VSC).

Távozott: Kovács Erik (Mátraterenye SE), Percze Patrik (Felsőtárkány SC), Hatala Balázs (Balassagyarmati SC), Barkó Ferenc (Mátramindszent SE).

Next Post

Így néz ki az SBTC téli átigazolási adatbankja

Négy érkezőt és két távozót jegyezhettek fel az NB III-as salgótarjániak. Február 14-éig lehetett a játékosoknak klubot váltaniuk az aktuális átigazolási időszak folyamán. Mostani összeállításunkban azt vesszük górcső alá, milyen változások történtek az NB III Keleti-csoportjában versenyző SBTC állományában. Négy érkezőt és két távozót könyvelhetett el Lakatos Béla gárdája. A […]
error: Content is protected !!