Eldőlt, folytatódnak a megyei bajnokságok

Gabi

A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelentek szerint kijelenthető, hogy hétvégén is pattoghat a labda a nógrádi pályákon.

Igen csak mozgalmasan alakult az elmúlt másfél nap a nógrádi labdarúgást követői számára. Előbb Csányi Sándor, az MLSZ elnöke élő adásban jelentette ki, hogy felfüggesztésre kerülnek az amatőr bajnokságok, majd kedden este érkezett a legfrissebb hírt, miszerint ez mégsem fog megtörténni.

Időközben megjelent a legújabb Magyar Közlöny. A lefektetett szabályok alapján pedig kikövetkeztethető, hogy folytatódnak a megyei pontvadászatok, így hétvégén is pattoghat majd a labda. Fontos információ, hogy csupán zárt kapuk mögött, szigorú szabályozás mellett kerülhet sor a mérkőzésekre. Jelenleg tehát úgy tűnik, befejeződhet az őszi idény a különféle küzdelemsorozatokban. Az elhangzottakat megerősíti az MLSZ hivatalos weboldalán késő este megjelent tájékoztató, hamarosan pedig további tájékoztatást kaphatnak az egyesületek.

Next Post

Nem kegyelmezett a Bátonyterenye

Csúnyán elverték a Tart a jó formájukat őrző vendégek. Az előző hétvégén Tarra volt hivatalos a Bátonyterenye a megye kettőben. A vendégek számítottak a tizenkettedik fordulóban esedékes párbaj toronymagas favoritjainak, nem volt benne a levegőben, hogy meglepetés születhet. A várakozásokhoz abszolút igazodván, nem is bíztak semmit a véletlenre a látogatók, […]
error: Content is protected !!