Elcsípett egy döntetlent Mohorán a Bernece

Gabi

Négygólos felkészülési találkozón nem bírt el a Mohora a közelmúltban súlyos zakóba beleszaladó vendégekkel.

Az előző hétvégén gyakorló meccsen lépett pályára a megye egyes Mohora és a nógrádi futball vérkeringéséhez újra csatlakozó Bernecebaráti-Kemence. A házigazdák hosszú idő után ölthettek ismét szerelést, míg a látogatók egy igen súlyos fiaskót maguk mögött tudva húzhattak kesztyűt. A kiegyenlített mérkőzésen nem jutottak egymással dűlőre a résztvevők, kettő-kettes remivel pergett le a változatos küzdelem.

Felkészülési mérkőzés:

Unicum FC Mohora-Bernecebaráti-Kemence SE 2-2 (1-1)

Unicum FC Mohora: Földi – Feranecz, Széles B., Baranyi T., Bera – Menyhárt, Rácz D., Lavkó, Széles G. – Pistyúr, Gál. Csereként léptek pályára: Mezei, Szedlacsek. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Bernecebaráti-Kemence SE: Marót – Szorcsik, Ordasi, Kürtössy, Repiczki – Kiss I., Strihó, Molnár, Ujvári – Rohácsi, Kutnyik. Csereként léptek pályára: Gulis, Dombi, Együd, Petrovszki, Kopó, Menyhárt. Játékos-edző: Ordasi István.

Gól: Pistyút, Szedlacsek, ill. Strihó, Rohácsi

Mátyás Zsolt: – Hosszú idő után újra mérkőzést játszhattunk, amit már nagyon vártunk. A koronavírus okozta kényszerpihenő megtette hatását. Erőtlenül, pontatlanul, lassan, sok technikai hibával futballoztunk, ami várható volt. Remélem, mielőbb utolérjük magunkat, és mire elindul a bajnokság, megfelelő formába lendülünk. Összességében a találkozó elérte a célját, fociztunk, mozogtunk, elkezdtük a “felkészülést”. A vendégeknek jár a gratuláció, fegyelmezetten, tudatosan, jól játszottak.

Ordasi István: – Köszönjük a meghívást és a lehetőséget, hogy pályára léphettünk a megye egyik, ha nem a legjobb játékterén. Sportszerű mérkőzésen, igazságos döntetlent értünk el, egy nagyon kulturált, szép futballt játszó csapat ellen. Sikeres és sérülésmentes felkészülést kívánok nekik a bajnokságra.

Next Post

Második csapatot alapított a Héhalom SE

A következő szezonban a legalacsonyabb osztályban áll rajthoz a rögtön bajnoki címben gondolkodó együttes. Az elmúlt hetekben folyamatosan beszámoltunk egyesületek megszűnéséről vagy újjászületéséről. Mostani anyagunkban egy újonnan létrejövő csapatról lesz szó. Az előző időszakban a megye egyes klubok közül csupán az Érsekvadkert SE döntött úgy, hogy a legalacsonyabb osztályban is […]
error: Content is protected !!