Egykori Fradi-játékost igazolt a Szendehely

Gabi

A megye egyes csapat friss szerzeménye, Ferencz Dániel korábban huszonhat alkalommal lépett pályára a zöld-fehéreknél.

Február 14-én, vasárnap befejeződik a téli átigazolási időszak. Bár összességében nem került sor komoly létszámú játékosmozgásra, azért jegyezhettünk fel érdekesebbnek titulálható változásokat. Maradjunk annyiban, a szendehelyiek kiváltképp aktívak voltak, de erről a közeljövőben még úgy is lesz szó. Most egyelőre egy friss szerzeményükre fókuszálunk. Nevezetesen Ferencz Dánielre.

Az említett labdarúgó pályafutásának korábbi szakaszai kapcsán elmondható, a kétezres évek közepén huszonhat alkalommal kapott szerepet a Ferencvárosban. Miután elhagyta a Fradit, négy idényt szintén lehúzott még az NB II-ben (Soroksár, Mosonmagyaróvár, Százhalombatta, Tatabánya, REAC), aztán négy évadon keresztül a harmadosztályban (Vecsés, Budaörs, Diósd) találkozhattunk a nevével.

Később alacsonyabb osztályok felé vette az irányt, mígnem 2018-ban ideiglenesen visszavonult a nagypályás focitól. Eddigi utolsó klubja az Újlengyel DSE volt. Mostanáig. Hivatalosan eldőlt ugyanis, hogy tavasszal a megye egyes mezőny nyolcadik helyén álló Szendehelyt fogja erősíteni a harminchat esztendős futballista, aki a védelemben segítheti majd újdonsült alakulatát.

Next Post

Bajnoki riválisnál kapott ki az SBTC

Hiába vezettek a salgótarjániak a Diósgyőr tartalékcsapatánál, végül a házigazdák örülhettek. Szombaton hatodik téli edzőmeccsét is lejátszotta a harmadik vonal Keleti-csoportjában szereplő SBTC. A szintén az említett bajnokságban vitézkedő, a tizenharmadik helyen telelő Diósgyőr tartalék együtteséhez látogattak a fekete-fehérek. Kiegyenlített erők küzdelmével volt jellemezhető a gyakorló mérkőzés kezdete. Aztán megszerezték […]
error: Content is protected !!