Egygólos meccsen kapott ki a fővárosban az Érsekvadkert

Gabi

A Budai FC U19-es csapata gyűrte le a nógrádi együttest.

Szombaton újabb előkészületi találkozón lépett pályára a megye egyes Érsekvadkert. Szenográdi Péter csapata az országos kiemelt másodosztályban szereplő Budai FC U19-es korosztályával hangolt a fővárosban. A gyakorló mérkőzésen végül egy gól döntött, ugyan a játéktéren nem volt különbség a felek között, míg a hazaiak kihasználták egy helyzetüket, addig a vendégek rendre elrontották lehetőségeiket, így alulmaradtak.

Felkészülési mérkőzés:

Budai FC U19-Érsekvadkert SE 1-0 (0-0)

Budapest, Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont.

Érsekvadkert SE: Barna – Fábián, Varga M., Balga M., Bozsó – Szabó L., Balga L., Szenográdi, Dávid M. – Varga F., Pistyúr. Csereként léptek pályára: Vachó, Balga K., Keresztes. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Szenográdi Péter: – A már szokásosnak mondható egymás közti edzőmeccsünkből ismét a hazaiak jöttek ki jobban, eredményben. A játék képe viszont nem ezt tükrözte a pályán, hisz szervezetten és jól fociztunk. Igaz, voltak hibák, amik ha füvön játszunk, talán a mi javunkra fordították volna a mérleg nyelvét. Sajnos ez nem így lett, de ha ilyen mentalitással és játékkedvvel megyünk bele minden bajnoki- és kupamérkőzésbe, akkor büszke leszek a srácokra és emelt fővel jövünk le a pályáról, bármi is legyen az eredmény.

Next Post

Hazai sikerrel ért véget a 2020-as Berkenye Kupa

Jó hangulatú, izgalmas mérkőzéseket tartogató eseményt tudhatnak maguk mögött a résztvevők. Szombaton került sor a 2020-as Berkenye Kupára. A házigazda alakulat mellett még két másik társulat, a megye egyes Szendehely FC és az egy osztállyal lejjebb szereplő Szügy SE kapott meghívást a komoly hagyományokra visszatekintő, korábban más elnevezések alatt is […]
error: Content is protected !!