Egy mérkőzés maradt a hétvégére a megye egyben

Gabi

Izgalmasnak ígérkező találkozóra van kilátás.

Megyei I. osztály, 13. forduló, 2020. november 15. (vasárnap), 13.30:

Nőtincs SE (9.)-Mátraterenye SE (6.)

Vezeti: Kis Zsolt (Gecse Zoltán, Béres Krisztián)

Az amatőr bajnokságok frissen életre hívott új lebonyolítási versenyszabályzatának köszönhetően ezen a hétvégén csupán egy mérkőzést rendeznek meg a megye egyben. A hírmondónak megmaradó meccsen viszont komoly küzdelemre van kilátás, gyakorlatilag abszolút háromesélyes a csörte. Az immáron hat találkozó óta veretlen, a legutóbbi két fellépésükön remek sikereket jegyző vendégek nyilván mennének tovább megkezdett útjukon, ez a törekvés viszont nem feltétlenül ígérkezik egyszerűen kivitelezhetőnek. A házigazdák egy győzelem után döntetlent értek el egy héttel ezelőtt, most pedig otthonukban gyűjtenének újabb pontokat.

Jelenleg úgy rendelkeznek két egységgel többel a ‘terenyeiek a másik oldalnál, hogy egy alkalommal kevesebbszer léptek pályára az idény eddigi részében. Mindkét armada minél előrébb vágyódik, így egyáltalán nem mindegy, miképpen pereg le az ütközet, fontos skalpot szerezhetne a lefújáskor örvendő brigád. A hazaiak joggal támaszkodhatnak a számukra ismerős környezetere, apait-anyait beleadva viszont a látogatók is learathatják igyekezetük gyümölcsét, szóval megint nem jutottunk előrébb, teljességgel nyílt ütközettel van dolgunk, amin kis dolgok dönthetnek. A tervek szerint weboldalunkon élő videóban is megtekinthetik majd a párbajt az érdeklődők.

A Pásztó SK-Berkenye SE, a Héhalom SE-Szécsény VSE, az Építők KC-Karancslapujtő KSE, a Palotás SE-Szendehely FC, az Érsekvadkert SE-Mohora SE, illetve a Rimóc SE-Diósjenő SE mérkőzéseket későbbi időpontokra halasztották. 

Next Post

Hat találkozóra kerülhet sor vasárnap a megye háromban

Ipolyszögre hivatalos a Patak, a Kétbodonyt fogadja a Tereske, Varsányra látogat a Mátramindszent. Mint ismert, az MLSZ érvényben lévő meccslebonyolítási rendszere önkényessé tette a csapatok számára, hogy kiállnak-e az őszi idényből hátralévő mérkőzéseken vagy sem. A történések következtében hat mérkőzést fognak lejátszani ezen a hétvégén a megye hármas mezőnyben. A […]
error: Content is protected !!