Edzőmérkőzésen győzte le a Berkenye a Mátraterenyét

Gabi

Mohácsi László csapata három góllal bizonyult jobbnak a vendégeknél.

Szombaton előkészületi találkozón mérte össze tudását az előző lezárt megye egyes szezont az ötödik helyen befejező Berkenye és a félbeszakadásnál a harmadik pozíciót elfoglaló Mátraterenye. A gyakorló meccsen végül a hazai pályán fellépő Mohácsi-alakulat győzedelmeskedett, a szünetig megszerzett kétgólos előnyt követően három-nullra nyertek a házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Berkenye SE-Mátraterenye SE 3-0 (2-0)

Berkenye SE: Hisbéli (Debre) – Földvári (Bogdán), Bábik (Porvay), Keresztes, Szandai – Illés, Rottek, Kántor – Rusvay (Mátyás P.), Greff (Less), Fábri (Bódis). Vezetőedző: Mohácsi László.

Mátraterenye SE: Csák – Babka, Miklós M. (Határ), Zsély (Bujtár), Földi – Horváth Sz. (Nagy R.), Lengyel, Bartha – Bozó (Komka), Znamecz, Domán (Sipkó). Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Gól: Fábri, Keresztes, Bódis

Mohácsi László: – A hazai környezetbe való visszatérés, egy igazán erős rivális csapat ellen, jól sikerült, hiszen a ma napon mind védekezésben, mind támadásban igazán kompakt volt a csapat! Köszönjük a vendégeknek, hogy meglátogattak minket és sikerült tető alá hozni ezt az igazán színvonalas mérkőzést, így tovább erősíteni a két egyesület közötti jó kapcsolatot.

Bujtár Tamás: – Jól előkészített pályán, jó ellenféltől kaptunk ki. A hazaiak sokkal jobban akarták a győzelmet. Sajnos nem láttam ma a csapatomban azt az akaratot, amit az eddigi edzőmérkőzéseken. Tanultunk a mai meccsből is. Gratulálok nekik a győzelemhez, “Mohának” és csapatának jó felkészülést kívánok, remélem, tudunk majd még edzőmérkőzést játszani. Nagyon köszönjük a lefújás utáni vendéglátást.

Tóth Veronika mérkőzésfotói:

Next Post

,,Végig velem volt és bennem élt a futball szeretete"

A tartalmas pályafutást maga mögött tudó, jó ideje a megye kettes Mihálygergét erősítő Zsély László szerint mentalitásának köszönheti, hogy példaértékű módon még ötvenhárom évesen is elnyűhetetlenül rúgja a bőrt. A nógrádi focinak vannak olyan nagy öregjei, akik ugyan már jó pár évtizedet lehúztak a futballban, napjainkban is elnyűhetetlenül rúgják a bőrt, […]
error: Content is protected !!