Edzőmérkőzésen vette be Mátraterenyét a Szécsény

Gabi

Szép győzelmet aratott megye egyes ellenfelénél a Kelecsényi-alakulat.

Szombaton egymás elleni gyakorló meccsen képviselte magát két megye egyes csapat, a Mátraterenye a Szécsényt fogadta. Az edzőmérkőzés első félidejében nem született találat, hiába küzdöttek becsülettel a felek, nem lett eredménye. A térfélcserét követően aztán kétgólos előnyre tettek szert a hazaiak. ekkor viszont váratlan fordulat következett! A feltámadó vendégek begyújtották a rakétákat, aminek köszönhetően a lefújáskor négy-kettes sikernek örülhettek.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Szécsény VSE 2-4 (0-0)

Mátraterenye SE: Szilágyi – Oláh T., Babka, Miklós M. (Sipkó Bálint), Földi – Horváth Sz. (Nagy R.), Pozsár, Lengyel (Bujtár), Domán – Bartha (Toronyi), Znamecz (Sipkó Bence). Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Szécsény VSE: Csampa – Molnár, Farkas, Csuka, Velki – Fábián, Szekeres, Adorján Z. – Horváth Cs., Kovács S., Laczkó. Csereként léptek pályára: Szerémi A., Szerémi D., Rónai, Pityi, Szokács, Gombár. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Domán, Bartha, ill. Molnár, Laczkó, Szerémi, Rónai

Bujtár Tamás: – Az első félidőben nem igazán forogtak veszélyben a kapuk, kisebb lehetőségek adódtak mindkét oldalon. Majd a második félidő elején sikerült két gólt is szereznünk, ezután pedig azt hittük, megnyertük a meccset… Az utolsó húsz percben viszont kaptunk négy gólt. A mai mérkőzésből is van bőven tanulni valónk. Gratulálok a szécsényi csapatnak a győzelemhez, megérdemelten nyerték meg a mai felkészülési találkozót.

Kelecsényi Gábor: – Határozott, fegyelmezett csapatmunka volt a mai. A fiatalok bebizonyították, hogy edzéseken és meccseken is számíthatok rájuk. Gratulálok a tizenhat éves Rónai András és a tizenhét éves Szerémi Alex első felnőtt góljaihoz. Sok sikert a hazai csapatnak.

Next Post

Egygólos meccsen kapott ki a fővárosban az Érsekvadkert

A Budai FC U19-es csapata gyűrte le a nógrádi együttest. Szombaton újabb előkészületi találkozón lépett pályára a megye egyes Érsekvadkert. Szenográdi Péter csapata az országos kiemelt másodosztályban szereplő Budai FC U19-es korosztályával hangolt a fővárosban. A gyakorló mérkőzésen végül egy gól döntött, ugyan a játéktéren nem volt különbség a felek […]
error: Content is protected !!