Edzőmérkőzésen győzte le a Pásztó a Mátraterenyét

Gabi

Egy félidő alatt eldöntötték a házigazdák a megye egyes csapatok gyakorló meccsének végkimenetelét.

Szerdán edzőmérkőzésen futott össze az egyaránt megyei első osztály következő évadbeli kiírására készülő Pásztó és Mátraterenye. A kezdőcsapatokat látva, mindkét oldalon jegyezhettünk fel friss szerzeményeket. A nyáron megerősödő hazaiak kezdték jobban a gyakorló meccset, három szerzett góljukkal gyakorlatilag már egy félidő alatt eldöntötték az érdemi kérdéseket. Ugyan a második felvonásban próbáltak felzárkózni a vendégek, és végül szépíteniük sikerült, tovább már nem tudtak faragni hátrányukból, így a házigazdák három-egyes győzelemre tettek szert.

Felkészülési mérkőzés:

Pásztó SK-Mátraterenye SE 3-1 (3-0)

Pásztó SK: Krajecz (Nagy M.) – Kelemen D., (Varga A.), Lipták, Molnár B. (Csépe M.) – Tóth O., Molnár M. (Kuji), Csépe P., Molnár E., Békési (Kivés) – Csépe I. (Sisák), Csépe R. (Králik). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Mátraterenye SE: Oláh T. – Nagy R. (Határ), Miklós M., Novota (Sipkó Bálint), Földi – Pozsár, Babka, Bartha (Bujtár), Bozó – Sipkó Bence, Domán. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Gól: Molnár M. (2), Tóth O., ill. Domán

Nagy Tamás: – Mielőtt a mérkőzésről beszélnék: megéltem már sok mindent a focipályákon, de hogy gyakorló meccset kétszáz néző előtt játsszunk, olyat még nem. Végtelenül jó érzés ez a csapatnak, vezetőknek, és nekem is. Első alkalommal léptünk pályára március óta, szerintem hatvan percig jól játszottunk, szép gólokat rúgtunk, irányítottuk a mérkőzést. A hátralévő időben feljöttek a vendégek, és nekik is voltak szép dolgaik. Az is bebizonyosodott, az ifjúsági játékosaink hátát gyakran égeti a felnőttcsapat meze. A vendégeknek köszönjük a játékot, hasznos, jó meccset játszottunk.

Bujtár Tamás: – Először is, a csapat nevében részvétünket szeretnénk kifejezni egyesületünk meghatározó tagjának, Horváth Szabolcsnak édesanyja elvesztése miatt. Köszönjük a pásztói csapatnak, hogy sikerült minket fogadniuk így hétköznap is. Ragyogó sportpályán, sportszerű mérkőzésen, egy jó hazai csapat ellen kaptunk ki! Sajnos az első félidőbe belealudtunk, egyértelműen a hazai csapat dominált, mire eszbe kaptunk, már három-null volt! Nagyon büszke vagyok a csapatomra, nem estünk össze, a második félidőben összekaptuk magunkat, és erőben, játékban is jobbak voltunk! Minden mérkőzésből tanulunk, ez ma is így volt! Gratulálunk a pásztói csapatnak, sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

Next Post

Újra lesz csapat Dejtáron

Két év kihagyás után alakult újjá a korábban szebb napokat is látott egyesület. Bár évről-évre tűnnek el egyesületek a nógrádi foci térképéről, szerencsére rendszeresen fe-felbukkannak régi-új nevezők is. Ezen kijelentés alól nem képez kivételt a mostani nyár sem, több egyesület is újra életet lehelt települése labdarúgásába. Például a következő idényben […]
error: Content is protected !!