Edzőmérkőzésen nyert Diósjenőn a Berkenye

Gabi

A gól nélküli első félidő után a második játékrészben bizonyultak jobbnak a vendégek.

Szombaton előkészületi találkozón nézett egymással farkasszemet két megye egyes csapat, a Diósjenő a Berkenyét fogadta. Az edzőmérkőzés első félidejében még érintetlenek maradtak a hálók, a szünet után viszont már jobbnak bizonyultak a vendégek, akik végül három-egyre nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-Berkenye SE 1-3 (0-0)

Diósjenő SE: Szaszovszki – Haljárszki, Krajcsek (Lakatos), Pincze (Rózsa), Bőgér Á. – Pálinkás, Valusz (György D.), Bőgér D., Monostori A. – Oláh T. (Poszpisel), Marton. (Monostori L.). Vezetőedző: Eőry Tibor.

Berkenye SE: Debre – Schlenk (Bogdán), Bábik, Porvay, Rácz L. – Hesz, Rottek, Mátyás P. – Balázs M. (Mohácsi), Bódis, Fábri. Vezetőedző: Mohácsi László.

Gól: Monostori A., ill. Mátyás P. (2), Bábik

Eőry Tibor: – Hatvan percig rendben volt a csapat. Aztán volt egy rövid , tízperces időszakunk, amikor nagyon sokat hibáztunk. Ezt kihasználta az ellenfél is megérdemelten megnyerte a mérkőzést. Negyedik edzésünk után ez volt az első felkészülési mérkőzésünk, úgyhogy teljesen rendben volt a teljesítmény.

Mohácsi László: – Bár mindkét oldalon több hiányzó volt, de ennek ellenére megfelelő színvonalú mérkőzést teljesítettek a csapatok. A mai meccsre kitűzött célunkat, a szervezett csapatjátékot és a fizikai aktivitásunk fenntartását kb. hetven-hetvenöt percig tudtuk teljesíteni, amin természetesen az is rontott, hogy ebben az időszakban nekem is pályára kellet lépnem.

Next Post

A Herédtől kapott ki soros gyakorló meccsén a Pásztó

Hazai pályán maradt alul a megye egyes nógrádi csapat. Szombaton ismét gyakorló meccsnek feszülhetett neki a megye egyes Pásztó, soros fellépésén a Heves megyei első osztályú Herédet fogadta Nagy Tamás alakulata. Az edzőmérkőzés végén a már a szünetre is előnnyel vonuló vendégek örülhettek, hiába adtak bele mindent és próbálkoztak becsülettel […]
error: Content is protected !!