Edzőmérkőzésen intézte el a Pásztó a Szécsényt

Gabi

Öt gólt szerezve diadalmaskodott Nagy Tamás csapata.

Szombaton előkészületi mérkőzésen nézett egymással farkasszemet két megye egyes csapat, a Pásztó a Szécsényt fogadta. A végig dinamikusabb házigazdák végül simán nyertek, három szerzett találatukkal már az első félidőben eldöntötték az érdemi kérdéseket, majd a szünet után a hálót még kétszer megrezgetve, az egy gólt és három asszisztot jegyző Csépe István vezérletével öt-nullás arányban múlták felül vendégeiket.

Felkészülési mérkőzés:

Pásztó SK-Szécsény VSE 5-0 (3-0)

Pásztó SK: Krajecz (Nagy M.) – Kelemen D., Lipták, Molnár B. (Varga A.) – Tóth O., Almási, Molnár M., Békési (Kovács P.), Csépe M. (Sisák) – Csépe R., Csépe I. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Szécsény VSE: Csampa – Horváth P., Farkas, Csuka, Szokács – Juhász, Szekeres, Bene – Horváth Cs., Laczkó, Kovács S. Csereként léptek pályára: Fábián, Gombár, Végh, Szintai, Szerémi, Langa. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Tóth O., Molnár M., Csépe R., Csépe M., Csépe I.

Nagy Tamás: – Tudtam, hogy nem lesz fáklyás menet a mérkőzés, pénteken egy kicsit megnyomtuk. A hiányzóink és a fáradság ellenére, a második félidőben szemre is tetszetősen játszottunk. Örömmel tölt el az újbóli meccshangulat, az ezen a szinten komoly keret, a fiúk ambíciói. Készülünk tovább, szerencsére kellemes gondjaim vannak. Köszönjük a szécsényi csapatnak a játékot, szerintem jó úton haladnak.

Kelecsényi Gábor: – Sajnos a meccs elején lett két súlyos sérültünk, ami után már elvétve volt támadójátékunk. A hazai csapat lendületes játékát védelmünk és kapusunk is “segítette” az ilyen arányú győzelemhez. Jó lenne, ha egy-két játékos elgondolkodna, hogyha az edző kell, hogy vállalja a felelősséget a csapat játékáért, viselkedéséért, ők is belátják hibáik jelentőségét?! Gratulálok Nagy Tomi és Pisák Józsi kiváló munkájához!

Next Post

Kaposmérőn játszott felkészülési meccset a Felsőtold

Négy és fél hónap után lehetett ismét pályán a megye hármas nógrádi csapat. Múlt szombaton rendhagyónak mondható fellépés várt a keleti megye háromban szereplő Cserhát TSE Felsőtold alakulatára, a Somogy megyei másodosztályban középcsapatnak számító Kaposmérőnél vívott gyakorló meccset a nógrádi társaság. Kisebb érdekesség, az egyébként településüktől háromszázöt kilométerre megtalálható ellenfélnél […]
error: Content is protected !!