Edzőmérkőzésen ikszelt egymással a Mohora és a Palotás

Gabi

Hatgólos döntetlennel hangoltak a megye egyes csapatok az idénykezdésre.

Szombaton egymás elleni előkészületi fellépésen képviseltette magát a Mohora és a Palotás. A megye egyes rajtra hangoló gárdák egy pörgős, gólokban gazdag gyakorló meccsen estek túl, végül is hatszor rezdültek meg a hálók. Az öt találatot szolgáltató első félidő után még a hazaiak voltak előnyben, a második felvonásban viszont egalizáltak a látogatók, így remivel pergett le a változatos ütközet.

Felkészülési mérkőzés:

Unicum FC Mohora-Palotás SE 3-3 (3-2)

Unicum FC Mohora: Selymes – Feranecz, Széles B., Baranyi T., Bera – Lavkó, Bartal, Káposzta, Gál – Menyhárt, Hugyecz. Csereként léptek pályára: Rados, Mátyás Zs. Játékos-edző: Mátyás Zsolt.

Palotás SE: Apkó – Sipos, Mladoniczki, Tancsik, Kurcsik – Kotasz T., Jambrich S. – Veres, Török, Jambrich I. – Szabó I. Csereként léptek pályára: Hepp, Gyurcsek, Jambrich B. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Gól: Lavkó (2), Menyhárt, ill. Szabó I., Jambrich I., Jambrich S.

Mátyás Zsolt: – Megfelelő hozzáállással, taktikai fegyelemmel, jól fociztak a fiúk. Elégedett vagyok a látottakkal, mert mindezt egy jó csapat ellen tettük. Rúgtunk három szép gólt, és a támadó harmadban is jól kombináltunk, amiből voltak még gólszerzési lehetőségeink. Védekezésben többnyire jól szűrtük a vendégek rohamait. Igaz, kaptunk hármat, de ezek a hibák javíthatóak. Selymes Ricsinek köszönjük a finom vacsorát és a Mohorán eltöltött éveket. Sok siket és jó egészséget kívánunk neki az új állomáshelyén és az életben.

Jele Zoltán: – Két, futballozni akaró csapat, jó iramú mérkőzésén, igazságos döntetlen született. Hátul még mindig nagyon gólképesek vagyunk, ezen javítanunk kell, ha eredményesek szeretnénk lenni. Szenzációs pálya és parádés babgulyás fogadott, köszönjük a mohoraiak vendéglátását. 

Illés Győző mérkőzésfotói:

Next Post

Így győzött a Mezőkövesd elleni edzőmeccsén a BSE

Videós összefoglaló az eredményes bajnoki főpróbát tartó ‘gyarmatiak egygólos sikeréről. Ahogy arról már szöveges formában beszámoltunk, szombaton sikeres bajnoki főpróbán esett túl az NB III Keleti-csoportjának augusztus első hétvégéjén esedékes rajtjára készülő BSE. A csoportellenfélnek számító Mezőkövesd kettőt egygólos mérkőzésen legyűrő házigazdák végül Nagy Tamás tizenegyesgóljával tudták behúzni az Ipoly-partiak […]
error: Content is protected !!