Edzőmérkőzésen bánt el a Szüggyel a Mátraterenye

Gabi

Az utolsó húsz percben darálta be a megye kettes házigazdákat az egy osztállyal följebb játszó vendégcsapat.

Szombaton előkészületi mérkőzésen találkozott a megye kettes Szügy és az egy vonallal följebb szereplő Mátraterenye. A gyakorló meccs első félidejét követően még tartották magukat a hazaiak, így egállal fordultak a felek. A második felvonásban azonban fokozatosan átvették a kezdeményezés szerepkörét a látogatók, akik a találkozó utolsó szakaszában be is darálták ellenfelüket, végül pedig hat-egyre nyertek, Bartha háromszor is be tudta venni a kaput.

Felkészülési mérkőzés:

Szügy SE-Mátraterenye SE 1-6 (1-1)

Szügy SE: Tresó – Szilveszter B., Földvári, Gaál, Dombóvári, Szemerédi – Mohácsi, Szilágyi G., Hugyecz – Kakuja Hodászi. Csereként léptek pályára: Szenográdi, Katulin, Koplányi. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Mátraterenye SE: Csák (Szilágyi) – Horváth Sz., Babka, Novota, Földi (Határ) – Jeney, Lengyel – Bartha, Nagy R. (Komka), Znamecz (Bujtár) – Domán. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Gól: Hugyecz, ill. Bartha (3), Znamecz (2), Domán

Koplányi Örs: – Hetven percig jól tartottuk magunkat a megye egyes élcsapattal szemben. Utána elfáradtunk. A sok hiányzó miatt nem tudtunk frissíteni, így a végén kijött az osztálykülönbség! További sok sikert a Mátraterenyének!

Bujtár Tamás: – Ragyogó pályán, nagyon jó játékosok ellen sikerült győznünk. Az első félidő kiegyenlített volt, egy-egy gól és helyzetek mindkét kapunál. A második félidőben átvettük a játék irányítását, és gyönyörű támadások végén, szépségdíjas gólokat sikerült szereznünk. További sok sikert a nagyon sportszerű szügyi csapatnak.

Tóth Veronika mérkőzésfotói:

Next Post

Visszavágott a Héhalomnak a Heréd

A két csapat újabb edzőmérkőzésén már a hazai Heves megyeiek örülhettek. Szombaton újabb gyakorló meccs várta megye egyes Héhalomra, Győri Zoltán alakulata ismét a Heves megyei első osztályú Herédnél vizitált. A két csapat múltkori találkozóján kettő-egyre nyert a nógrádi társulat, ezúttal viszont visszavágtak a házigazdák, akik négy-egyes sikerre tettek szert […]
error: Content is protected !!