Edzőmeccsen nyert a Mátraterenye

Gabi

Karancsberényben vívott felkészülési mérkőzést Bujtár Tamás csapata.

Múlt vasárnap edzőmérkőzésen tette tiszteletét az egy vonallal lejjebb játszó Karancsberény otthonában a megye egyes Mátraterenye. Mivel mindkét gárda ellenfél nélkül maradt az előző hétvégén, logikus húzás volt, hogy vívnak egy gyakorló meccset.

A házigazdák kezdtek jobban, Mezei révén előnybe is kerültek. Szépen-lassan felocsúdtak a látogatók, Domán pedig még a szünet előtt egalizált. Aztán a második felvonásban további két góllal igazolták az osztálykülönbséget a vendégek, Nagy és Bozó is bevette a kaput, így három-egyre nyert Bujtár Tamás legénysége. A vereség ellenére dicséret illeti a hazaiakat, hiszen rágós falatnak bizonyultak, szemszögükből is elérte célját a kilencven perc.

Felkészülési mérkőzés:

SK Karancsberény-Mátraterenye SE 1-3 (1-1)

Karancsberény, zárt kapuk mögött.

SK Karancsberény: Szőrös – Torák, Bolyós, Szlatincsán, Vanó – Zsosa, Kanyó – Mezei, Percze, Fodor D. – Kanalas. Csereként léptek pályára: Szőke L., Miklós L. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Mátraterenye SE: Oláh Tibor – Nagy R., Miklós M., Novota, Kerényi – Kotroczó R., Határ – Horváth Sz., Kovács E., Domán – Znamecz. Csereként léptek pályára: Bozó, Bartha, Oláh A., Adorján Z., Bujtár. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Gól: Mezei, ill. Domán, Nagy R., Bozó

Smelkó Károly: – Rengeteg hiányzóval, egy csikócsapattal komoly ellenfelei tudtunk lenni a megye egyes élcsapatnak. Zsosa és Bolyós magasan a megye egy szintjén focizott, és a többiek is tették a dolgukat, mert ugye ezek a gyerekek járnak edzésre. Ez a meccs megmutatta, hogy ‘Berényben van jövője a futballnak. Remélem, együtt tudják tartani ezeket a fiatalokat a vezetőink, és újra megteremtik a feltételeket egy megye egyes csapatra, mert ha még a két Ispán itt van, illetve Bellér, Laczkó, meg Fodor Máté, egész jó csapatunk lehetne! Gratulálok a ‘Terenyének a győzelemhez, nagyon jó csapat, a mieinkre pedig nagyon büszke vagyok!

Bujtár Tamás: – Sajnos nem tudtunk bajnoki mérkőzést játszani a hétvégén, így próbáltam ellenfelet keresni, hogy ne maradjunk meccs nélkül. Kicsit álmosan kezdtük a találkozót, a hazaiak ránk is ijesztettek, megszerezték a vezetést. Az első félidőben többször is rossz döntést hoztunk a kapu előtt, így egy-egyes döntetlennel mehettünk szünetre. A második félidőben már jobban koncentráltunk, többször is a védelem mögé tudtunk kerülni, és így sikerült megnyerni a mérkőzést. “Smeloéknak” sok sikert kívánunk a felsőházi rájátszásban! Mi pedig készülünk a szerdai elmaradott bajnoki mérkőzésünkre. Hajrá, MTSE!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Videós összefoglaló és fotók az SBTC-Jászberény találkozóról

Feleleveníthetőek a salgótarjániak remek győzelemével lepergő meccs fontosabb momentumai. Korábban már hírt adtunk róla, hogy múlt vasárnap kettő-nullás arányban legyőzte a Jászberényt az SBTC. A harmadosztály Keleti-csoportjának huszonhetedik körében lebonyolított meccs első félidőbejében Szeles szólója után kerültek előnybe a házigazdák, aztán a fordulást követően Tarlósi tudott közelről eredményes lenni. Később […]
error: Content is protected !!