Döntetlent hozott a rangadó

Gabi

Nem bírt el egymással a Berkenye és a Karancslapujtő.

Szombaton komoly rangadót hoztak tető alá Berkenyén, a Karancslapujtő vizitált az éllovas otthonában. Nagy csatára volt kilátás, az idényben még veretlen házigazdák méltó riválissal találkoztak.

Rögtön jó iramban indították a mérkőzést a felek, bár egy darabig valamelyest nagyobb elánnak focizta a látogatók. Aztán fokozatosan felvették a ritmust a délnyugat-nógrádiak, majd kézbe vették a gyeplőt, akadt egy ziccerük is, Balga viszont célt tévesztett, így nem esett gól a pihenőig.

A térfélcsere után is lüktetett az összecsapás, a listavezető tudott nagyobb helyzeteket felvonultatni, Paris viszont állta a sarat. Végül nem rezdültek meg a hálók a derbin, nulla-nullás remivel pergett le a kilencven perc, igazságosnak mondható a döntetlen.

START HIBO Megyei I. osztály, 18. forduló:

Berkenye SE-Karancslapujtő KSE 0-0

Berkenye, zárt kapuk mögött. Vezette: Kis Zs. (Dobsonyi L., Szolik M.)

Berkenye SE: Debre – Bábik, Porvay (Rácz L., 17.), Keresztes, Szandai – Illés, Kántor (Mohácsi Lev., 77.), Mátyás P. (Rottek, 60.) – Less, Balga (Balázs M., 85.), Fábri (Greff, 32.). Vezetőedző: Mohácsi László.

Karancslapujtő KSE: Paris – Baranyi, Baranyi, Zsély B., Ajtai – Romhányi, Kovács B. – Lavrik (Zsély D., 46.), Oláh Á., Banka D. – Pál G. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Jók: Bábik, Keresztes, Illés, Less, ill. Zsély B., Baranyi, Paris

Mohácsi László: – Nagyon nem vagyok elégedett a mérkőzés első húsz percével, többen visszafogottan kezdték a derbit, így nem találtuk a játék ritmusát, nem tudtunk a vendégek fölé kerekedni. Aztán két kényszerű csere is nehezítette a dolgunkat, de ennek ellenére az első játékrész végére feljavultunk a középpályán, azonban sajnos kihagytuk a mérkőzés ziccerét. A második játékrész is kiegyenlített mezőnyjátékot hozott, fegyelmezetten játszott mind a két csapat. A mi dolgunkat ismét egy kényszerű csere nehezítette, de sikerült így is a vendégeket különösebb helyzet nélkül tartanunk, akik rögzített játékhelyzetekből veszélyeztettek. Viszont ma a kapu előtt nekünk sem volt szerencsénk, hiszen a második félidőben nehezen kialakított két-három nagy helyzetet is kihagytuk vagy a vendégek kapusa hárította, így – bár a helyzetek alapján véleményem szerint közelebb álltunk a győzelemhez – igazságosnak mondható döntetlen született a rangadón, amivel nem vagyunk elégedetlenek, hiszen egy jó csapat ellen játszottunk ma. További sok sikert kívánunk a Karancslapujtő csapatának. Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Romhányi Tamás: – Egy nagyon komoly, színvonalas mérkőzést játszottunk a bajnokaspiránssal. Úgy gondolom, mindent megtettek a játékosaim, amit kértem tőlük, hogy szívünket-lelkünket vigyük ki a pályára, és tényleg mindent tegyünk meg. Maradéktalanul megtették, senkit nem tudok elmarasztalni. A hazai csapat egy picit közelebb állt a három ponthoz, volt nekik két ordító nagy helyzetük az ötösről, de megúsztuk. Mi is próbáltuk nyomni őket, de igazi nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani, a kapunkat viszont végül megvédtük. Úgy gondolom, hogy innen elvinni egy pontot mindig nagy dolognak számít. Gratulálok az ellenfélnek! Én már gratulálok nekik a bajnoki címhez is, nem hiszem, hogy bárki is meg tudja őket fogni. A játékvezetés is korrekt volt.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Élő videós közvetítés a Tiszafüred-DVTK II mérkőzésről

Egyenes adásban követhető az NB III-as meccs.
error: Content is protected !!