Győzelemmel indította az évet a Diósjenő

Gabi

Hét gólt szerezve múlta felül a Bernecét a megye egyes csapat.

Szombaton előkészületi találkozón hangolt a megye egyes Diósjenő és a két osztállyal lejjebbi nyugati-csoportban szereplő Bernece. A házigazdák ezzel a mérkőzéssel avatták fel a közelmúltban kiépítésre kerülő műfüves pályájukat. A kilencven perc kapcsán elmondható, elég hamar eldöntötték a gyakorló meccset a hazaiak, végül pedig sima, hét-kettes arányú sikert könyvelhettek el.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 7-2 (4-0)

Diósjenő, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Diósjenő SE: Szaszovszki – Haljárszki, Krajcsek, Pincze, Rózsa – Kapa, Pálinkás, Dudás – Monostori A., Oláh T., Lami. Csereként léptek pályára: Csabuda, Varga Z., Juhász. Vezetőedző: Eőry Tibor.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Miklián, Szorcsik, Forgács, Repiczki – Dombi, Imre F., Lőrincz, Huzián – Rohácsi, Petró. Csereként léptek pályára: Kutnyik, Együd, Sági, Gulis, Molnár, Tóth M., Szabadkai. Vezetőedző: Ordasi István.

Gól: Oláh T. (2), Kapa (2), Monostori A., Pálinkás, Dudás, ill. Kutnyik (2)

Eőry Tibor: Kellemes meglepetés volt a mérkőzés, mert egész jól játszott a csapat. Fizikálisan vannak hiányosságaink, de nagyon jól nézett ki a társaság, úgyhogy bizakodó vagyok az elkövetkezendő időszakra. Ezen ráadásul még tudunk javítani, még két hetünk van a kezdésig, akkor talán már rendben leszünk.

Ordasi István: – Sportszerű mérkőzésen, teljesen megérdemelt hazai győzelem született. Köszönjük a megkeresést, nagyon jól szolgálta a felkészülésünket. Sok sikert a továbbiakban diósjenői sportbarátainknak, kívánom, érjék el a céljaikat.

Next Post

Egygólos edzőmeccsel kezdett a Berkenye

A Vác U19-es alakulatát gyűrte le az év első fellépésén túleső megye egyes listavezető. Szombaton túlesett első 2021-es gyakorló meccsen a megye egyben éllovas Berkenye. Az országos kiemelt utánpótlás mezőny második vonalában versenyző Vác U19-es garnitúrájával mérkőzött meg Mohácsi László legénysége a diósjenői műfüves játéktéren. Már az első félidő után […]
error: Content is protected !!