Remizett a Diósjenő és a Nőtincs

Gabi

Egy második félidei gyors gólváltás után alakult ki a végeredmény.

Múlt szombaton a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpont műfüves pályáján mérte össze tudását a Diósjenő és a Nőtincs. Izgalmas mérkőzésnek néztünk elébe, abszolút nyíltnak ígérkezett a viaskodás.

Az első félidőben ki is oltották egymás erejét a felek, csak kisebb lehetőségeket jegyezhettünk fel, igazi ziccert nem. Nem is hatott meglepetésként, hogy gól nélküli állással fordultak a gárdák.

A második etap korai szakaszában aztán Bánáti Gergő révén bevették a kaput a vendégek, de örömük tiszavirág-életűnek bizonyult, mivel postafordultával válaszolt a másik oldal.

A hátralévő időben hiába gyűrték egymást a csapatok, már nem tudtak dűlőre jutni, így egy-egy lett a férfias küzdelem vége.

Megyei I. osztály, 12. forduló:

Diósjenő SE-Nőtincs SE 1-1 (0-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, 150 néző. Vezette: Kis Zs. (Szász K., Dobsonyi L.)

Diósjenő SE: Szaszovszki – Rózsa (Monostori L., 89.), Pincze, Krajcsek, Bőgér Á. (Haljárszki, 37.) – Pálinkás, Dudás (Oláh T., 48.), Bőgér D. – Monostori A., Varga Gy., Lami. Vezetőedző: Eőry Tibor.

Nőtincs SE: Árva – Gyuricza (Hugyecz, 85.), Makkai, Hajdu, Matyóka – Dancsó, Nagy B., Petrik (Molnár, 72.), Kovács K. (Tamis, 66.) – Szunter (Nógrádi, 74.), Bánáti. Vezetőedző: Nyikos József.

Sárga lap: Dudás, Monostori A., Krajcsek

Gól: Monostori A. (55.), ill. Bánáti (54.)

Jók: Krajcsek, Pálinkás, Rózsa, ill. Árva, Matyóka, Dancsó, Hajdu

Eőry Tibor: – Ez a meccs is rosszul kezdődött nekünk, mert egy játékosunk koronavírus-gyanús lett, és karanténba kellett vonulnia. Az egyik meghatározó emberünkről van szó. Eléggé nehezen kezdtük a mérkőzés, nagyon komplikált volt az alkalmazkodás ehhez a műfűhöz, rendkívüli módon csúszott és egész másként pattant a labda. Az első félidőben igazából egyik csapatnak sem volt helyzete, ilyen kapu előtti kis szituációk alakultak ki. A második félidőben egy hatalmas hibát csináltunk, gyakorlatilag rúgattunk egy gólt az ellenféllel. Szerencsére utána rögtön sikerült egyenlítenünk. Ez a csapat mentális erejét mutatja és rendkívül pozitív. Utána megpróbáltunk mindent, az ellenfélnek volt kapufája, ahogy nekünk is. Ez az idény olyan, ami tavaly bement, az most mind mellémegy kapufa lesz belőle vagy elrontjuk. Végül is ezen a napon, ebben a felállásban, ezen a pályán, úgy érzem, hogy megérdemelt a döntetlen, mindkét csapat szempontjából igazságos eredmény született. Sok sikert kívánok a Nőtincsnek!

Nyikos József: – Egy nagyon jó meccset játszottunk, egy jó csapat ellen. Mezőnyben viszonylag kiegyenlített volt a játék, de elég komoly hiányérzetem van, mert azt gondolom, a meccslabdák többsége nálunk volt. Annak ellenére, hogy azt mondhatom, igazságosnak érezhetem ezt az ikszet, ahogy ők is, de azért van hiányérzetem, mert nagyon komoly helyzeteket hagytunk ki. Ők is, de mi azért többet. Gratulálok nekik, sok sikert kívánok a továbbiakban! Mi pedig megyünk tovább ugyanígy!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Bravúros három pontot szerzett az SBTC

A bajnokság korábbi részében remekelő Tiszafüredet gyűrték le a tartalékos salgótarjániak. Vasárnap az NB III Keleti-csoportjának tizenhetedik körében volt érdekelt az SBTC, a Tiszafüredet fogadta megyeszékhelyünk alakulata. Bár hat mérkőzés óta nyeretlen voltak a házigazdák, ráadásul az eltiltott edzőjüket, Rubint Richárdot is nélkülözniük kellett, a nógrádi rangadón elért bravúros döntetlent […]
error: Content is protected !!