Videón a Diósjenő nem mindennapi fordítása

Gabi

A 77. percben még az Építők vezetett, végül azonban a vendégek örülhettek, Oláh Tamás lett a jolly joker.

Ahogy arról már hírt adtunk, három-egyes vendégsikerrel fejeződött be a megyei első osztály második fordulójában lejátszott Építők KC-Diósjenő SE mérkőzés. Alapjáraton véve, a végeredmény összességében nem meglepetés, a hajrá forgatókönyve viszont egyáltalán nem nevezhető szokványosnak.

A 77. percben ugyanis még egy-nullra vezettek a házigazdák. Az említett játékidőben Varga Gyulát buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Dudás Gábor értékesítette. Nem sokkal később jöhetett a talán a meccse is eldöntő húzás: Eőry mester pályára küldte Oláh Tamást. A 88. minutumban jártunk, amikor Dudás beívelését a korábban beszálló rutinos csatár bólintotta be a kapuba, gyakorlatilag megnyerve a mérkőzést csapatának, egyúttal magára öltve a jolly joker szerepét.

Már a hosszabbításban a Dudás passzából ziccerbe kerülő Varga Gyula duplázott, megadva a kegyelemdöfést a bravúros eredménytől egy hajszálnyira lévő hazaiaknak. Az alábbi videós összeállításunkban megtekintheti a találkozó nem mindennapi hajráját és a délnyugat-nógrádi alakulat remek fordítását!

 

Next Post

Ez történt az NB III Keleti-csoportjának hetedik fordulójában

Az SBTC soros ellenfele nem várt fiaskóval, míg a BSE leendő vetélytársa elhalasztott mérkőzéssel melegített. Múlt vasárnap a hetedik fordulót hozták tető alá a harmadik vonal Keleti-csoportjának soros idényében. Mint arról már hírt adtunk, a BSE szezonbeli első sikerére tett szert a Diósgyőr kettő ellen, az SBTC pedig kissé váratlan […]
error: Content is protected !!