Bevette Szécsényt a Diósjenő

Gabi

Háromgólos sikert ért el idegenben Eőry Tibor legénysége.

Szombaton Szécsényben volt jelenése a Diósjenőnek a megye egyben. Érdekes mérkőzésre volt kilátás, igazi esélyes nélkül vághattak neki a csapatok a tizennyolcadik körben esedékes meccsnek.

Valamiért álmoskásan kezdtek a hazaiak, amit meg is büntettek a látogatók, viszonylag hamar betaláltak. Az első félidő gyakorlatilag az Eőry-alakulatról szólt, nem is hatott meglepetésként, hogy hamarosan két újabb gól érkezett. Előbb Varga Gyula növelte együttese lépésfórját, majd Lami jutott dupláig.

A fordulást követően már jobbik arcukat vették elő a szécsényiek, bánhatták is korábban felvonultatott produkciójukat. Több lehetősége is volt a felzárkózásra Kelecsényi Gábor társulatának, hiába azonban a fölény, még a szépítés sem jött össze, büntetőből sem. Így a szünet után védekezésre berendezkedő vendégek megőrizték korábbi előnyük arányát és három-nullra nyertek.

START HIBO Megyei I. osztály, 18. forduló:

Szécsény VSE-Diósjenő SE 0-3 (0-3)

Szécsény, zárt kapuk mögött. Vezette: Kalmár P. (Homoki G., Szakal T.)

Szécsény VSE: Csampa – Velki, Pityi, Csuka, Rónai – Szekeres, Bene, Molnár – Kovács S., Horváth Cs., Lőrik (Langa, 74.). Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Diósjenő SE: Szaszovszki – Haljárszki, Németh, Krajcsek, Csabuda – Krizan, Kapa, Monostori L. – Bőgér D., Varga Gy. (Poszpisel, 48.), Lami (Oláh T., 46.). Vezetőedző: Eőry Tibor.

Sárga lap: Horváth Cs., ill. Csabuda, Poszpisel, Krizan

Gól: Lami (16., 41.), Varga Gy. (36.)

Jók: az első félidőben senki, a másodikban az egész csapat, ill. az egész csapat

Kelecsényi Gábor: – Sajnos a mai mérkőzésen főleg akaratban nagyon gyengék voltunk. A második félidőben hiába játszottunk nagyon nagy mezőnyfölényben, sajnos kapura veszélytelenek voltunk. Tizenegyest is hibáztunk. Nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél részéről ezzel a felívelgetős antifocival. Úgyhogy csak gratulálni tudunk nekik!

Eőry Tibor: – Úgy gondolom, hogy az első félidőben nagyon jól játszottunk. Rengeteg helyzetünk volt, amiket ha kihasználunk, még több is lehetett volna. Hármat értékesítettünk. Utána sajnos nagyon sok sérültünk volt, cserélnem kellett. A második félidőben biztonsági játékot játszottunk. De ebben a helyzetünkben ez a mai teljesítmény megint kimagasló volt, úgyhogy ismét csak dicsérni tudom az egész társaságot. Épphogy megvoltunk! Nem panaszképpen, de úgy jöttünk össze, hogy három emberünk úgy játszott sérülten, hogy komoly fájdalmaik voltak. Úgy gondolom, összességében megérdemelten gyűjtöttek be a három pontot. Ami egy kis kis vigasz, hiszen az első mérkőzésen a 92. percben kaptunk ki kettő-egyre. Valamit visszaadott a sors! Gratulálok az ellenfélnek is, a saját csapatomnak pedig maximális kalapemelés!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Döntetlent hozott a rangadó

Nem bírt el egymással a Berkenye és a Karancslapujtő. Szombaton komoly rangadót hoztak tető alá Berkenyén, a Karancslapujtő vizitált az éllovas otthonában. Nagy csatára volt kilátás, az idényben még veretlen házigazdák méltó riválissal találkoztak. Rögtön jó iramban indították a mérkőzést a felek, bár egy darabig valamelyest nagyobb elánnak focizta a […]
error: Content is protected !!