Csúnya pofonba szaladt bele a Palotás

Gabi

Heves megyei gárda bánt el Jele Zoltán együttesével.

Szombaton ismét gyakorló meccsen volt érdekelt a megye egyes Palotás. A Heves megyei első osztályban szereplő Heréd volt a Jele-alakulat ellenfele Hatvanban. Hamar eldőlt az edzőmérkőzés, a nógrádi gárda már a szünetre háromgólos hátrányban mehetett. A fordulást követően sem történt érdemi változás, végül pedig hat-egyes vereséget szenvedtek a palotásiak.

Felkészülési mérkőzés:

Heréd LC-Palotás SE 6-1 (3-0)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Palotás SE: Dankó (Hepp) – Sipos (Odler), Mladoniczki (Kotasz G.), Hadrik, Gyurcsek (Kurcsik) – Jambrich S., Jambrich B. (Kotasz T.) – Farkas (Jambrich I.), Tancsik, Veres (Szabó R.) – Ocsovszki. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Gól: Jambrich S.

Jele Zoltán: Akkor leszünk igazán jó kis csapat, ha nem a másikban, hanem saját magunkban keressük a hibát, és ha az akarat és rengeteg futás fogja jellemezni a csapatunkat. Egyszerűbben és sokkal pontosabban kell játszanunk. Remélem, hogy még idejében kaptuk ezt a hatalmas pofont!

Illés Győző mérkőzésfotói:

Next Post

Ismét elbánt az Építőkkel a Mátraterenye

A megye egyes csapatok soros edzőmérkőzésén négy góllal győzött Bujtár Tamás együttese. Szombaton ismét előkészületi találkozón nézett farkasszemet az egyaránt a megye egyben vitézkedő Mátraterenye és Építők duó. Ahogy egy héttel korábban, ismét előbbi csapat aratott sima sikert. Ezúttal négy-nullra nyert Bujtár Tamás társulata. Felkészülési mérkőzés: Mátraterenye SE-Építők KC 4-0 […]
error: Content is protected !!