Csúnya elpáholta megye hármas ellenfelét a Szécsény

Gabi

Tíz gólig jutva győztek a két osztálynyi különbséget kihasználó házigazdák.

Múlt vasárnap újabb edzőmérkőzésen esett túl a megye egyes Szécsény, Kelecsényi Gábor legénysége a nógrádi focihoz a közelmúltban ismét csatlakozó, a következő idényben a legalacsonyabb vonalban szereplő karancssági brigádot fogadta. Nem meglepő módon, a gyakorló meccsen teljes mértékben beigazolódott a papírforma, a hazaiak pardont nem ismerve, félidőnként öt-öt gólt szerezve páholták el a súlyos vereség ellenére derekasan küzdő látogatókat.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 10-0 (5-0)

Szécsény VSE: Csampa – Farkas, Csuka, Molnár, Pityi – Fábián, Szekeres, Bene, Horváth Cs., Kovács S. – Laczkó. Csereként léptek pályára: Szmolnik, Szerémi, Rónai, Langa. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Feláldozhatók SE: Oláh N. – Csonka R., Berta, Makó, Bada R. – Bartus, Gyüre, Csonka D., Sálek – Tatter, Oláh P. Csereként léptek pályára: Berki K., Csonka Ach., Csonka K., Csömör, Kardos, Kalocsai, Bada A. Edzők: Bada Aladár, Bartus Norbert.

Gól: Horváth Cs. (2), Bene (2), Fábián (2), Laczkó, Csuka, Szmolnik, Langa

Kelecsényi Gábor: – Köszönjük a Karancsságnak, hogy eljöttek és egy sportszerű meccset játszottunk. A labdabirtoklásunk és játékunk rendben volt, de a helyzetkihasználásunkon még javítani kell.

Bada Aladár: – Először is, köszönjük a Szécsénynek, hogy fogadott minket. A pálya valami fenomenális volt. Tapasztaltuk, hogy van hová fejlődni, ugyanis, ez nem az a szint, amit mi képviselünk, és nem bírja el a csapat, ha négy-öt meghatározó ember igazoltan hiányzik. Gratulálunk a hazai csapatnak, sok mindent elárul a meccs képéről, ha azt mondom, hogy csapatunk legjobbja a beugró kapusunk, Oláh Nándor volt. Sokat tanultunk a mai mérkőzésből, de nem állunk meg. Hajrá, Feláldozhatók “Semmelweis”!

Next Post

Ez történt az alacsonyabb osztályú csapatok edzőmérkőzésein

Rengeteg gól színezte a változatos gyakorló meccseket. Az előző hétvégén ismét jó pár alacsonyabb osztályú gárda határozott úgy, hogy előkészületi találkozón hangol a következő szezon küzdelmeire. Rengeteg gólt tartogattak a változatos mérkőzések. A Mihálygerge otthon kapott ki hevesi ellenfelétől, nem bírt el egymással a Mátraverebély és a Zagyvaróna, remizett a […]
error: Content is protected !!