Cereden heti egyszer szeretnének összejönni a közeljövőben

Gabi

Oláh Teofilnak a mérkőzések mellett a lefújások utáni beszélgetések hiányoznak a leginkább.

Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e közös foglalkozásokat tartani a következő időszakban, meglátásuk szerint mennyire érintheti negatívan játékosaikat a kényszerszünet, illetve még megérdeklődtük, mit gondolnak, egy augusztusi újraindulás előtt mikor volna célszerű nekivágni az alapozásnak. Sorozatunkat az előző évadot a kilencedik helyen befejező Cered VSE-t irányító Oláh Teofillal folytatjuk.

Oláh Teofil: – Személy szerint nagyon sajnálom, hogy így lett vége ennek a szezonnak. Szerettünk volna egy jobb félévet csinálni, mint az őszi. Mivel most már hivatalosan is lezárták ezt az évet, szeretném, ha heti egy alkalommal összejönnénk és fociznánk júniusig. Ez az edzés nélküli időszak senkinek nem jött jól. Ha edzeni nem is nagyon edzettünk, a mérkőzések és az utáni összejövetelek, beszélgetések nagyon hiányoznak. Nagyon bízom benne, hogy az őszi idény már normális keretek közt indul el, és ha minden rendben lesz, július közepén elkezdenénk a teljes létszámú foglalkozásokat, a felkészülést a következő bajnokságra.

Next Post

Palotáson hamarosan kiderül, kell-e húzni a nadrágszíjon

Jele Zoltán vezetőedző első körben a májusban esedékes elnökségi ülést várja klubjánál. Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a határozat kapcsán, terveznek-e […]
error: Content is protected !!