Megye egyes ellenféllel bánt el a Berkenye

Gabi

Soros edzőmérkőzésén a Palotást múlta felül Mohácsi László csapata.

Múlt szombaton gyakorló meccsen futott össze két megye egyes társaság. A Berkenye a Palotással találkozott Balassagyarmaton. Az edzőmérkőzés első félidejét követően egygólos előny tett szert az említett mezőny éllovasa, végül pedig három-nullás sikert aratott Mohácsi László armadája. Vélhetően jól jött ez az önbizalomnövelő siker a korábban súlyos vereségbe beleszaladó délnyugat-nógrádi gárdának.

Felkészülési mérkőzés:

Berkenye SE-Palotás SE 3-0 (1-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Berkenye SE: Debre – Kántor (Schlenk), Less, Keresztes – Szandai, Illés (Mohácsi Le.), Rottek, Mátyás P. – Greff (Porvay), Balga, Fábri (Hesz). Vezetőedző: Mohácsi László.

Palotás SE: Dankó – Sipos (Jambrich I.), Mladoniczki, Kotasz G., Kurcsik – Kotasz T. (Jambrich B.), Jambrich S. – Veres, Török, Szabó R. (Gyurcsek) – Ocsovszki. Vezetőedző: Jele Zoltán.

Gól: Fábri, Balga, Mátyás P.

Mohácsi László: – Köszönöm Jele Zoli barátomnak és csapatának, hogy meg tudtunk ma mérkőzni egymással, elősegítve ezzel mindkét fél felkészülését. Sok sikert a kívánok nekik a szezonra, kivétel csak az újabb egymás elleni összecsapásunk legyen. Mi ma jobban néztünk ki fizikálisan és játékban is, mint az egy héttel ezelőtti “holtpontunkon”, de így is lehet még hiányérzetünk, és bízom abban, hogy tovább tudunk javulni annak érdekében, hogy készen álljunk a rajtra.

Jele Zoltán: – Köszönjük a lehetőséget a Berkenyének és gratulálunk a győzelemhez! Remélem, a bajnoki mérkőzésekre tartogatja a csapat a győzelmeket.

Illés Győző mérkőzésfotói:

Next Post

Így fordított a Monor ellen a BSE

Videós összefoglaló a főpróbán hátrányból felállva nyerni tudó balassagyarmatiak sikeréről. Korábban már hírt adtunk róla, hogy kettő-egyes győzelemmel zárta utolsó téli edzőmérkőzését a szintén NB III-as, a Közép-csoportban vitézkedő Monort fogadó BSE. Az első félidőt követően hátrányba kerültek az Ipoly-partiak, Ficsor váratlanul szerzett vezetést övéinek egy távoli lövéssel. A második […]
error: Content is protected !!