Mátraterenyére igazolt Alapi Gábor

Gabi

A Németországból hazatérő gólerős csatár a hétvégén akár be is mutatkozhat új állomáshelyén.

Bár jelenleg nincs hivatalos átigazolási időszak, azok a labdarúgók, akik már több, mint egy éve nem léptek pályára tétmérkőzésen, bármikor csatlakozhatnak egy új egyesülethez. Ezt a lehetőséget használta ki kedden a megye egyes Mátraterenye SE.

Immáron hivatalosan kijelenthető, az említett csapat színeiben folytatja pályafutását a még mindig régiónk egyik legjobb támadójának számító, utoljára bajnokin még 2019. október 19-én szerelést öltő Alapi Gábor. A gólérzékeny csatár Németországból tér haza, legutóbb a Pásztó SK-t erősítette, ahol kilenc összecsapáson tizenháromszor vette be a kaput, mígnem a Nógrád Válogatott egy barátságos meccsén súlyos sérülést szenvedett, elszakadt az Achilles-ina.

Úgy tudjuk, a tizenhatoson belül kíméletlen játékos remek fizikai állapotnak örvend, és akár már szombaton, a Diósjenő SE ellen bemutatkozhat a perpillanat pontvadászata tizenkettedik helyét elfoglaló, viszont rohamos időn belül felzárkózni akaró újdonsült együttesében, amennyiben pedig ott folytatja, ahol annak idején abbahagyta, hamar segíthet az MTSE-nek céljai elérése érdekében.

Next Post

Szerdán az NB II-es Pécset fogadja a MOL Magyar Kupában az SBTC

Nem vár egyszerű menet a salgótarjániakra a sorozat hetedik körében. Szerdán a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában lesz érdekelt a múlt hétvégén az NB III Keleti-csoportjának tizenötödik körében az éllovas Tiszakécskétől vállalható pofont beszedő SBTC. 12.30-tól a második vonalban szereplő Pécsi MFC-t fogadják a salgótarjániak a Szojka Ferenc Stadionban. Kár […]
error: Content is protected !!