Alaposan kitömte a Bernecét a Szécsény

Gabi

Tizenkét gólt szerezve nyert idegenben az első nyári edzőmérkőzését jegyző megye egyes csapat.

Múlt hétvégén lejátszotta első nyári előkészületi találkozóját a Szécsény, Kelecsényi Gábor társulata a nógrádi futball vérkeringéséhez ismét csatlakozó Bernecebaráti-Kemence együtteséhez volt hivatalos. A vendégek végül pardont nem ismerve diadalmaskodtak, nem kevesebb, mint tizenkét gólt elérve hagyták alaposan helyben a gyenge napot kifogó hazaiakat.

Felkészülési mérkőzés:

Bernecebaráti-Kemence SE-Szécsény VSE 3-12 (0-3)

Bernecebaráti Kemence SE: Menyhárt – Bugány, Szorcsik, Kopó, Repiczki – Strihó, Petényi, Együd, Molnár – Rohácsi, Kutnyik. Csereként léptek pályára: Sági, Esztergomi, Gulis, Oláh G. Edző: Ordasi István.

Szécsény VSE: Csampa – Velki, Farkas, Fábián R., Horváth P. – Szekeres, Bene, Laczkó – Horváth Cs., Lőrik (Langa), Kovács S. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Rohácsi (2), Kutnyik, ill. Kovács S. (3), Horváth Cs. (2), Horváth P. (2),Bene (2), Laczkó (2), Lőrik

Ordasi István: – Elnézést kérek a szécsényi sportbarátainktól, hogy a mai napon még méltó edzőpartnerei se tudtunk lenni nekik. Mindenben fölénk nőttek, akaratban, játéktudásban és szervezettségben. Gratulálok a sima győzelmükhöz.

Kelecsényi Gábor: – A heti edzéslétszámunk nagyobb volt, de így is magabiztosan, jó hozzáállással játszva nyertünk a szimpatikus hazai csapat ellen. Külön öröm, hogy a tizenhat éves Lőrik Edvárd jó játékkal és góllal, a tizennyolc éves Kovács Simon triplával, Bene András pedig duplával mutatkozott be első felnőttmeccsén. Köszönjük “Ucsinak” a meghívást, az elnök úrnak a vendéglátást.

Next Post

,,Csak köszönet jár az elmúlt négy szezonban eltöltött minden egyes pillanatért"

A Bánkot négy év után elhagyó rutinos középpályás, Dudás Gábor reméli, új csapatánál, az egy osztállyal feljebb szereplő Diósjenőnél is húzóemberré válhat. Már javában zajlik az aktuális átigazolási időszak, július 20-ig abszolút szabad áramlásban válthatnak egyesületet az amatőr labdarúgók. Az érdekesebbnek mondható klubcserékről igyekszünk majd részletesebben beszámolni, mint például mostani […]
error: Content is protected !!