Alacsonyabb osztályú riválisokkal is hangoltak megye egyes csapatok

Gabi

Könnyed sikert aratott a Szügy ellen a Berkenye, visszavágott az Építők a Karancslapujtőnek, ikszelt a Rimóccal a Mátramindszent.

Több megye egyes alakulat aktuális gyakorló meccséről már beszámoltunk, mostani anyagunkban pedig azoknak a gárdáknak az edzőmérkőzéseit is ismertetjük, melyek alacsonyabb osztályú vagy határon túli riválissal csaptak össze. A Berkenye elverte a Szügyöt, az Építők KC visszavágott az egy nappal korábban a szlovák negyedik vonalbeli ellenfelétől is kikapó Karancslapujtőnek, a Rimóc pedig nem bírt el a Mátramindszenttel. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések

Berkenye SE-Szügy SE 8-1 (5-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Berkenye SE: Debre – Illés T. (Schlenk), Bábik (Rafael), Keresztes, Földvári – Kántor, Mátyás P., Rottek, Rusvay (Balázs M.), Less – Fábri. Vezetőedző: Mohácsi László.

Szügy SE: Tresó – Szilveszter B., Czibulya, Gaál, Földvári, Dombóvári – Cseman, Saár – Hugyecz, Kovács A., Hodászi. Csereként léptek pályára: Kakuja, Leszák, Koplányi. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Gól: Fábri (4), Mátyás P. (2), Rusvay, Földvári, ill. Hugyecz

Mohácsi László: – A vártnál jobb állapotban tudtuk lejátszani a mérkőzést, rendben volt a koncentráció és a lábak is megfelelően haladtak. Bár mind a két oldalon voltak hiányzók, a meccs jó iramú volt, így részünkről is elérte a célját.

Koplányi Örs: – A csapat a három hete tartó felkészülés csúcspontján van, így elégé ólomlábakon mozogtunk a felkészülési találkozón. A viccet félretéve, ennyi egyéni hibát már rég produkáltunk, így több gólhoz hozzásegítettük a megye egyik legjobb támadósorát, amely e nélkül is gond nélkül rúgott volna gólt! Az első félidőben egy új felállást próbáltunk, ez nagyon nem jól működött. Aztán a második játékrészben visszaálltunk a jól megszokott felállásba, így valamivel jobb lett, de így sem tudtuk megszorongatni a gyors, labdabiztos berkenyei csapatot. Egy futóedzésnek jó volt! Remélem, azért így is beleillet “Moháék” felkészülésébe, további sok sikert, és tavaszra jöjjön be nekik minden, azt kívánom!

Karancslapujtő KSE- FC 98 Ajnácskő 2-4 (1-1)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Karancslapujtő KSE: Bednár – Gordos, Gyarmati, Cseh, Bodor – Ajtai, Zsély, Bacsa (Szőrös) – Baranyi, Sipkó Bence, Kovács B. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Sipkó Bence, Baranyi

Sipkó Sándor: – Egy nagyon jó csapat ellen, hasznos edzőmérkőzést tudtunk játszani.

Építők KC-Karancslapujtő KSE 3-2 (2-0)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Építők KC: Percze – Bocsó, Klajban L., Farkas, Könnyű – Oláh Z., Hrnek – Oláh F., Hatala, Baranyi J. – Oláh T. Csereként léptek pályára: Palotai M., Rácz B., Oláh R., Palotai D. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Karancslapujtő KSE: Bednár – Gordos, Cseh, Ajtai, Bodor – Határ, Zsély, Bacsa – Szőrös, Sipkó Bence, Kovács B. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Oláh T. (2), Oláh F., ill. Sipkó Bence (2)

Smelkó Károly: – Végig partiban voltunk az ellenféllel, és az újakkal kiegészülve, csapatként funkcionáltunk. Még hiányzott “Sumi” és Nagy Zsolt, ha ők lesznek, nem leszünk rosszak, bár Szabó távozása érzékenyen érintett minket, lelke rajta!

Sipkó Sándor: Öt nap alatt, a harmadik edzőmérkőzésünket játszottuk, ez meg is látszott teljesítményünkön, ami egyébként semmit nem von le a jól játszó Építők érdemeiből.

Rimóc SE-Mátramindszent SE 2-2 (2-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Rimóc SE: Oláh M. -Seres, Laczkó, Benécs, Ódor – Rácz I., – Percze, Rédei – Rácz A., Balázs G., Gábor B. Csereként léptek pályára: Balázs L., Bangó R., Gáspár Zs. Játékos-edző: Benécs Balázs.

Mátramindszent SE: Peleskei – Kun, Nánási, Mészáros G., Orosz – Horváth P., Zsákai, Szekula, Szűcs – Budai K., Budai L. Csereként léptek pályára: Mészáros T., Berki A. Játékos-edző: Dancsok Roland.

Gól: Gábor B., Rácz A., ill. Budai L. (2)

Benécs Balázs: – Ma már jobban működött a játékunk, kevesebb hibával játszottunk. Voltak azért még hibák a csapatrészek együttműködésében, ezeket javítanunk kell. Több lehetőséget kialakítottunk, de csak két gólt lőttünk. Rossz megoldásokat választottunk a kapu előtti szituációkban, ezeket is csiszolnunk kell még a következő hetekben.

Dancsok Roland: – Rengeteg hiányzóval, igazságos döntetlen született, de megnyertünk egy félidőt egy megyei első osztályú csapat ellen! Köszönöm a hozzáállást a csapatnak, ezen az úton kell tovább menni!

Next Post

,,Szeretnénk stabil csapat lenni"

A megyei első osztály tizennegyedik helyén álló Rimóc játékos-edzője, Benécs Balázs bízik benne, csapatának nem lesz gondja a végelszámolásnál. A Rimóc SE felnőtt együttese a tizennegyedik pozíciót birtokolva mehetett téli szünetre a megye egyben. Az eredményesebb folytatásban reménykedő társulat eddigi szereplése kapcsán Benécs Balázs játékos-edző foglalta össze gondolatait. – Mennyire […]
error: Content is protected !!