Megacélosodott a Rimóc

Gabi

Jó pár új igazolást ütött nyélbe László Loránd csapata.

Február 14-e bűvös dátumnak számított az elmúlt időszakban, az említett napon ugyanis befejeződött az aktuális transzferszezon. Pár megye egyes csapat kapcsán már ismertettük, milyen változásokat hoztak a mögöttünk hagyott hetek a játékoskeretekben. Most egy újabb olyan gárda következik, mely állományában volt mozgás.

Arról a Rimócról van szó, mely együttes irányítását nemrégiben László Loránd vette. Nos, az új edző mellett hat friss szerzeményt is elkönyvelhetett a bajnokságában jelenleg sereghajtó alakulat, ez a szám azonban még változhat, a közeljövő zenéje, hogy sikerül-e nyélbe ütni egy perpillanat még ügyintézés alatt lévő átigazolást. Nézzük meg az érintett társulat jövés-menés listáját!

A Rimóc SE téli átigazolási adatbankja:

Érkezett: Bódis Martin (Berkenye SE), Nagy Martin, Rácz Róbert (mindketten TJ Ipolybalog), Molnár Krisztián (FC Zandt), Mátyás Levente (Dejtár SE), Rohácsi Rajmond (Szokolyi Alajos SE).

Érkezhet (ügyintézés alatt): Strihó Zsolt (Szokolyi Alajos SE).

Távozott: Seres Ádám (Balassagyarmati SC), Janusek Dániel (Csitár SE).

Next Post

Három bajnokit pótolnak be szombaton a megye egyben

A Karancslapujtővel csap össze az Érsekvadkert, a Rimóc ellen nyerne a Mátraterenye, a Szécsényt fogadja a Diósjenő. Újabb három mérkőzést vonultat fel a megye egyes tavaszi idény. Korábban elhalasztott meccseket fognak bepótolni a csapatok a hétvége első napján, természetesen a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályozásoknak megfelelően zárt kapuk mögött. Mindhárom […]
error: Content is protected !!