Acélosabbá tette állományát a Pásztó

Gabi

Jelenleg öt érkezőnél tart Nagy Tamás együttese.

Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye egyes kluboknál.

Ezúttal a Pásztó SK lesz porondon. Mint az alábbiakban szemrevételezhető, perpillanat öt érkezőnél tart Nagy Tamás alakulata, például két ember csatlakozott az NB III-as Gyöngyösi AK-tól, egy pedig a Heves megyébe meghatározó erőnek számító Lőrincitől. Kimondható, vélhetően komolyan kell majd számolnunk a 2020/2021-es idényben a valószínűleg majd masszív játékerőt képviselő PSK-val.

A Pásztó SK aktuális nyári átigazolási adatbankja:

Érkezett:Molnár Erik,Tóth Olivér (mindketten Gyöngyösi AK), Lengyel Gergő (Lőrinci VSC), Králik Dávid (Rimóc SE), Kelemen Máté (Vác-Deákvár SE).

Távozott:  -.

Next Post

Idegenben verte el a Karancsalját a Karancsberény

Öt góllal nyert a Smelkó csapat, a visszatérő Szőrös csereként beállva triplázott. Az előző hétvége vasárnapján edzőmérkőzésen mérte össze tudását a keleti megye hármas Karancsalja és a következő idénynek egy vonallal följebb nekiveselkedő Karancsberény. A vendégek semmit nem bíztak a véletlenre, mindegyik harmadban gólokat rúgva, végül öt-nullás arányban intézték el […]
error: Content is protected !!