A Héhalom is megtörte a csendet

Gabi

 

Győri Zoltán csapata Heréden játszott sikeres edzőmérkőzést.

A koronavírus miatti rendkívüli állapotokat követően csütörtökön játszott ismét mérkőzést a megye egyes Héhalom, Győri Zoltán legénysége a Heves megyei első osztályú Herédhez volt hivatalos. A nógrádi csapat végül sikeres gyakorló meccsen esett túl, a remivel lepergő első félidő után a második felvonásban a maguk javára billentették a mérleg nyelvét a duplázó Baranyi Richárd vezérletével nyerni tudó vendégek.

Felkészülési mérkőzés:

Heréd LC-Héhalom SE 1-2 (1-1)

Héhalom SE: Kovács Á. – Balogh D., Gerhát, Balog B., Nagy Sz. (Kiss S., 65.) – Földi (Juhász, 72.), Tasnádi (Matusik, 46.) – Baranyi (Maczkó, 78.), Gál (Duhonyi, 46.), Hajdú (Sándor K., 75.) – Polácsek. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Gól: Ivony, ill. Baranyi (2)

Győri Zoltán: – A közel három hónapos pihenő miatt a második félidőben már mindenki ólomlábakon járt. Egyébként meg voltam elégedve a hozzáállással, mindenki odatette magát. Köszönjük a hazaiak vendéglátását, finom volt a vacsora Patesz és Szilvi!

Next Post

Ismét rövid lesz a szabad áramlású átigazolási időszak

Iparkodniuk kell majd a változtatásokban gondolkodó kluboknak. A koronavírus miatti rendkívüli állapotok miatt felfüggesztett bajnokságok hivatalos lezárásával ugyan a talán legfontosabb kérdés megválaszolásra került, azért még jó pár talány maradt a levegőben. Ilyen volt például, hogy mikor fogja kezdetét venni és meddig fog tartani a 2020-as nyári átigazolási időszak. Nos, […]
error: Content is protected !!