A forduló mérkőzése(i)

Gabi

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival.

A tavaszi szezonban is folytatjuk a korábban már megszokottá váló rovatunkat, fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket a különféle bajnokságokból. A kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő összecsapásokról. Az aktuális kínálatból a Palotás SE-Berkenye SE, az SK Karancsberény-Mátraverebély-Szentkút SE, illetve a Magyargéci Zöld Sasok SE-Karancsalja MSE csörtékre esett a választásunk. Lássuk, mire készülnek az említett csapatok szakvezetői a közelgő rangadók kapcsán!

START HIBO Megyei I. osztály, 16. forduló, 2021. március 20. (szombat), 15.00:

Palotás SE-Berkenye SE

Jele Zoltán, a Palotás SE vezetőedzője: – A múlt heti pontszerzésünknek és a második félidei jó játékunknak köszönhetően sokat javult a hangulat az elmúlt hetekhez képest, ami remélem, tovább fokozódik a hétvégén. Úgyhogy szeretnénk meglepetést okozni a bajnokaspiráns csapat ellen. Nagyon nehéz dolgunk lesz. Ezt már tapasztaltuk a felkészülés alatt lejátszott edzőmeccsünk során, ahol sima vereséget szenvedtünk, de egy bajnoki mindig. Csak akkor lesz esélyünk, ha bátran, nagy akarattal és pontosan tudunk játszani. Tiszteljük a vendégeket, de hazai pályán három pontot szeretnénk szerezni. Sérült Dallos, Gyurcsek és Jambrich Benjámin.

Mohácsi László, a Berkenye SE vezetőedzője:Az első három fordulóban sikerült a csapatnak megvalósítani az aktuális mérkőzésre megtervezett elképzeléseinket, és mindemellett kiegyensúlyozott, helyenként jó játékot produkálva győzelmekkel indítani a tavaszi szezont. Viszont a neheze most kezdődik! A soron következő három bajnokin ki-ki mérkőzéseket fogunk játszani majd hasonlóan, mint az első fordulóban Pásztón megnyert rangadóhoz. Palotáson mindenkinek, mindenkor nehéz eredményesen játszani, nem számítunk sétagaloppra most sem. A hazaiak az előző fordulóban már a szebbik arcukat mutatták, és hátrányból, dominálva pontot sikerült menteniük egy jó csapat ellen. Nekünk folytatnunk kell mind az egyéni, mind a csapatfejlődésünket, fenn kell tartanunk a kiegyensúlyozottságunkat, hiszen újabb erények felvonultatásával kell pályára lépnünk ahhoz, hogy eredményesek lehessünk. Lesznek hiányzóink, Bábik, Greff, Bogdán biztosan nem lépnek pályára, viszont remélem, a keret többi tagjának játékára számíthatok majd.

MNG Megyei II. osztály, 15. forduló, 2021. március 21. (vasárnap), 15.00:

SK Karancsberény-Mátraverebély-Szentkút SE

Smelkó Károly, az SK Karancsberény vezetőedzője: – Köszönjük, hogy ismét ránk esett a választás! Szerintem jól kezdtük a tavaszt, két meccsen szereztünk négy pontot Ezt jónak ítélem meg! Szerintem nem vagyunk rossz formában, főleg azok a játékosok, akik végigcsinálták a felkészülést. Ispán Viktor szerintem kiváló erőben van. Bellér még nem százszázalékos, de ő így is bomba. Szlatincsán abszolút a csapat erőssége, mint ahogy Bolyós, Laczkó, Mezei és Zsosa is kihagyhatatlan a csapatból. Szabolcs csak meccsre jár a térde miatt edzésre sajnos nem tud, de a jelenléte így is nagyon fontos a csapatnak! Szőke Szabolcs csak meccsre jár a térde miatt, edzésre sajnos nem tud, de a jelenléte így is nagyon fontos a csapatnak. Szőke Laci első bajnoki meccse lesz a hétvégén. Ő két hétig karanténban volt. Szóval kezdünk összeállni! Még négy mérkőzés van vissza, ha nyerni tudnánk hétvégén, akkor majdnem biztos a felsőház. Tehát nagyon fontos találkozó következik. Az ellenfél érdekes csapat, képes jó eredményekre. Ott simán kikaptunk, tehát van mit törleszteni. Az biztos, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért. Remélhetőleg nem lesz hiányzónk, de ez mindig a meccs előtt derül ki. Egyet előre megígérhetek, úgy fogunk kimenni a pályára, hogy nem lesz vasárnap elveszett labda.

Pál-Balázs Tamás, a Mátraverebély-Szentkút SE játékos-edzője: – Sajnos a téli felkészülésünk egyenlő volt a nullával. Mivel a helyi iskola tornatermébe a vírus miatt nem mehettünk, és az edzőmeccseink fele is elmaradt a fagy miatt használhatatlan pályák végett. Aztán az első fordulóban a mérkőzés előtt két nappal derült ki, hogy egyáltalán játszunk. A múlt heti szabadnapunkon nem tudtunk találkozni, mert érintett lett egyik játékosunk koronavírus által. Így a biztonság kedvéért mindenki otthon maradt. Erre a játékosomra most hétvégén sem tudok még sajnos számítani. Tehát elmondható, hogy ezer sebből vérzünk, és akkor még nem említettem, hogy tavasszal nem fogunk tudni hazai pályán játszani zuhanyzási lehetőség hiányában. Mindezek ellenére szeretnék a felsőházba jutni a csapattal, mivel ott olyan ellenfeleink lennének, melyektől volna mit tanulnunk. A Karancsberény mindenképp erősödött egy Bellérrel, úgyhogy nagyon nehéz dolgunk lesz vasárnap, de azért nem feltartott kezekkel megyünk. Ha az akarat meglesz a srácokban és kihoznak magukból mindent, akkor talán lesz keresnivalónk. Jelenleg úgy néz ki, hogy nyolcan fognak hiányozni a huszonegy fős keretünkből. Remélem, a 13-as szám szerencsét hoz majd nekünk. Hajrá, ‘Verebély!

NEXT Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló, 2021. március 20. (szombat), 15.00:

Magyargéci Zöld Sasok SE-Karancsalja MSE

Oláh Róbert, a Magyargéci Zöld Sasok SE vezetőedzője: – Hála istennek, akire számíthatok, mindannyiuk egészséges. Ami a mostani helyzetben mindenféleképpen elsődleges szempont. Kicsit megzavart minket a múlt heti kihagyás. Mindenki rákészült a meccsre, aztán az utolsó pillanatban visszamondta a meccset a Felsőtold. Pedig két héttel előtte lebeszéltük az időpontot, sőt pályát is béreltünk. Vírus ide vagy oda, nekem ez nem nagyon tetszett, mert nem az első esetük volt. Kicsit kevesen vagyunk, de a csapat gerince megmaradt. Én mindig bízok a srácokban. Még így is oda szeretnénk érni a dobogóra. Jó csapatnak tartom a Karancsalját. Mindig ott van az élbolyban. Ne tévesszen meg senkit, hogy kétszer már kikaptak tavasszal. Szeretnénk őket megtréfálni és nyerni. Jó mérkőzést várok, ha rendesen odateszi magát a társaság, csak a győzelem elfogadható eredmény számunkra. Nem lesz viszont könnyű. Sajnos lesznek hiányzónk, pontosan játékosunk, sérülések és munkahelyi elfoglaltságok miatt. Hajrá, Magyargéc!

Csicsman Tamás, a Karancsalja MSE játékos-edzője: Vegyesek az érzéseim a hétvégével kapcsolatban. Örömteli, hogy kiemelt helyen kezelik a soron következő mérkőzésünket. Viszont aggasztó előjelei vannak a csapat szereplésének. Péntek este nyilatkozom, de még csak tizenegy embert tudtam összeszámolni a szombati rangadóra. Nagyon mély gödörből kezdtük ezt a szezont, de a jelek szerint még bőven benne vagyunk. A téli átigazolási szezonban azt kellet mérlegelnem, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam-e magam azzal, hogy létszámban kicsit jobban felduzzasszam a csapatot. Többen is említették, hogy gondban leszek, mikor meccsek előtt majd azon kell gondolkodnom, hogy kinek nem fog jutni szerelés. Ehhez képest kétszer ki sem tudtunk volna állni az eddig lejátszott három tavaszi mérkőzésen, ha nincsenek az új igazolások. Furcsa, de én örülnék a legjobban, ha kellemetlen helyzetbe kerülnék. Sok a sérültünk, vannak akik munka miatt nem tudnak csatlakozni, és még ez a koronahelyzet is tizedeli a csapatot. Ezekkel együtt kell majd helytállnunk egy jó formában lévő, ügyes játékosokból álló csapatnál. Megteszünk mindent, amit tudunk, és majd meglátjuk, hogy mire lesz elég.

Next Post

Nagy csaták tarkítják a keleti megye hármat

Kazárra hivatalos az Ipolytarnóc, Magyargécre látogat a Karancsalja, nagy csata várható Héhalomban. A mostani hétvégén a tizenhatodik fordulóval folytatódik a keleti megye hármas szezon. Szombaton három, míg vasárnap két mérkőzésre kerül sor. Két meccset elhalasztottak, a Kálló pedig nem áll ki a játék nélkül pontokat szerző Felsőtold ellen. Nézzük meg, mire […]
error: Content is protected !!