A forduló mérkőzése(i)

Gabi

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival.

Az őszi szezonban is folytatjuk a korábban már megszokottá váló rovatunkat, fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket a különféle bajnokságokból. A kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő összecsapásokról. Az aktuális kínálatból a Héhalom SE-Érsekvadkert SE, a Szügy SE-Mátraverebély-Szentkút SE, a Romhány SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence), illetve a Karancsalja MSE-Varsány SE csatákra esett a választásunk. Lássuk, mire készülnek az említett csapatok szakvezetői a közelgő rangadók kapcsán!

Megyei I. osztály, 5. forduló, 2020. szeptember 19. (szombat), 13.00:

Héhalom SE-Érsekvadkert SE

Győri Zoltán, a Héhalom SE vezetőedzője: – Nehezen állt össze a csapat, de hétről-hétre egyre jobb teljesítményt nyújtunk. Kezdem mindenkinek megtalálni azt a pozíciót, ahol a legjobbat tudja kihozni magából. Bizakodóak vagyunk a jövőt illetőleg. Annak ellenére, hogy a nyáron rossz híreket hallottunk az Érsekvadkert csapatának indulásával kapcsolatban, kimondottan jól rajtoltak. Nagyon szimpatikus az edzőjük, aki még a pályán is nagyszerű teljesítménnyel szokott kirukkolni. Hazai pályán mi most is foggal-körömmel fogunk küzdeni a győzelemért. Szeretnénk idén is maradandót alkotni a bajnokság során. Sérültjeink nem gyógyultak fel, Juhász Jácint még mindig bajlódik a térdével, Nagy Ádámnak el van szakadva a bokaszalagja, Bakti Norbinak pedig múlt héten eltört az egyik lábujja. A többiek egészségesek és bevethető állapotban várják az összecsapást!

Szenográdi Péter, az Érsekvadkert SE játékos-edzője: – Ismét egy nehéz mérkőzésre számítok, egy jól összerakott, masszív csapat ellen. Mi ugyanúgy készültünk, mint eddig. Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Tiszteljük az ellenfelet, de mivel senkit sem kell külön motiválnom ,ezért megpróbálunk mindent megtenni a sikerért. Jól kezdte a csapat az idei bajnokságot, de ez mit sem fog érni, ha innentől kezdve nem fogunk fegyelmezetten játszani, és csúszni-mászni egymásért, minden mérkőzésen. Ha már egyszer csináljuk, akkor csináljuk normálisan. Szerencsére sérült nincs, lapot is elvétve kapunk, úgyhogy egy-két emberen kívül mindenkire számíthatok.

Megyei II. osztály, 5. forduló, 2020. szeptember 19. (szombat), 16.00:

Szügy SE-Mátraverebély-Szentkút SE

Koplányi Örs, a Szügy SE vezetőedzője: – Így visszagondolva elmúlt hetekre, jól alakultak a dolgok, és remélem, hogy most már minden hiba kijött a csapatból! Fegyelmezettek maradunk, és a hibákat minimálisra csökkentve, sokáig kitarthat a jó formánk. Egy fegyelmezett, játszani akaró, fiatal csapattal fogunk találkozni a hétvégén. Bízom benne, fegyelmezett játékkal tovább tart majd jó sorozatunk. Cseman Gergő még műtét után lábadozik, Szenográdi Attilának van egy kisebb sérülése, hétvégén derül ki, hogy tudja-e vállalni a játékot.

Pál-Balázs Tamás, a Mátraverebély-Szentkút SE játékos-edzője: – Az, hogy öt forduló alatt már másodjára miénk a forduló meccse, mindamellett, hogy megtisztelő, azt jelenti, jó úton járunk. Az elmúlt hetekben sikerült mindhárom hazai meccsünket lehozni, ez is volt a célunk. Az eddig látottak alapján reális esélyünk van a felsőházba jutni. Úgy néz ki, az idegenbeli meccsekkel lesznek gondjaink. Bánkra is sok hiányzóval érkeztünk, és nem lesz más most hétvégén sem, egyelőre még kapusom sincs. Sajnos munkahelyi elfoglaltság és sérülések miatt hat-hét játékosomra nem számíthatok. Jó lenne egyszer megtudni, mire lehetünk képesek teljes kerettel egy ilyen jó csapat ellen, mint a Szügy. Mindent megteszünk majd, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról a rutinos és remek csapat ellenében. Szinte biztos, hogy ők is a felsőházban fogják majd folytatni a rájátszásban. Remélem, tisztázódik még néhány játékosom sorsa szombatig, és fogunk tudni játszani egy jó mérkőzést.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 6. forduló, 2020. szeptember 19. (szombat), 16.00:

Romhány SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)

Seres István, a Romhány SE vezetőedzője: – Köszönöm, hogy miénk a forduló mérkőzése. Köszöntöm az olvasókat. Az elmúlt fordulók után vannak biztató jelek a jövőre nézve. Próbálom szorosan összetartani a csapatot, és éreztetni, hogy mindenkire szükség van, hiszen a jó eredmények csak úgy érhetőek el. Jó a hangulat, és ez végre bizakodásra ad okot. Bevallom, konkrét célkitűzés nincs a csapat elé támasztva. Ezért tudtunk felszabadultan játszani. A soros ellenfelünkkel játszottunk edzőmérkőzést a bajnokság kezdése előtt, és láttuk, hogy komoly erőt képvisel. Ellenben itthon játszunk és a hazai pálya előnyét élvezhetjük. Jó eredményt várok a fiúktól! Hajrá, Romhány!

Ordasi István, a Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) vezetőedzője: – Egész jól elkaptuk a fonalat így a bajnokság elején, annak ellenére, hogy a sok lejátszott edzőmérkőzés után kicsit hullámvölgybe kerültünk. Reméltem, hogy sikerül kijönni belőle minél előbb. Kell, hogy a folytatásra lökést adjon a csapatnak az elmúlt rangadó megnyerése. Bízom benne, hogy sikerrel tudjuk venni a következő akadályt is és maradunk az élbolyban. A nyár folyamán megmérkőztünk mostani ellenfelünkkel, abból a meccsből sok mindent nem lehet leszűrni. Fiatal, sokat futó, futballozni akaró társaság, amely nagyszerűen rajtolt a bajnokságban, ami nem a véletlen műve. Ennek ellenére a három pontért megyünk Romhányba. Sportszerű, jó mérkőzést várok. Lesznek hiányzóink, de mindig az a legjobb csapat, amely éppen a pályán van.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 6. forduló, 2020. szeptember 19. (szombat), 16.00:

Karancsalja MSE-Varsány SE

Csicsman Tamás, a Karancsalja MSE játékos-edzője: – Az eddig eltelt időszakkal elégedett vagyok, mivel sikerült minden meccsen begyűjteni a három pontot. Viszont a soron következő mérkőzésre már másképpen kell hangolódni. Itt már végig koncentrálva kell teljesíteni a kilencven percet, mert az esetleges kihagyásokat ez a Varsány ki tudja használni. Már a megye kettőben is jó meccseket játszottunk velük. Összeszokott társaság, ráadásul ügyes futballisták alkotják a keretüket. Ettől függetlenül, ha fejben végig a meccsre tudunk koncentrálni, és játsszuk a saját játékunkat, akkor nem lehet gond, hogy újabb három ponttal gyarapodjunk. Meglátjuk. Hajrá, MESE!

Báránkó Gábor, a Varsány SE játékos-edzője: – A mögöttünk hagyott hétvégén sima győzelmet arattunk, ami a kállói vereség után természetesen jól jött. Azt a meccset nem bolygatnám, talán így volt jó, maradjunk ennyiben! Ezt leszámítva jól szerepel a csapat a bajnokságban, jelenleg a harmadik helyen állunk. Pár forduló után ez lehet sokkal fényesebb is, és lehet az ellenkezője is. Messze még a vége, de ha a dobogón tudunk maradni ősszel, annak én nagyon tudnék örülni, és biztos vagyok benne, hogy a csapat is. A hétvégi ellenfelünkről semmit nem tudok, de nem véletlen állnak az első helyen. Szeretném, ha pontokkal, de legalább ponttal térnénk haza. Legyen sportszerű, küzdő, harcos csata, de semmiképp sem durva! Bízom benne, korrekt játékvezetés mellett, gratulálhat egymásnak a két csapat a hármassípszó után. A motiváció megvan, jó az erőnlét. Hajrá, Varsány!

Next Post

Megye egyes edző-tippelde

Rovatunkban a csapatok szakvezetői mondják el várakozásaikat az aktuális mérkőzések kapcsán. Az elmúlt bajnokságban ismét működött rovatunk, ahol a megye egyes mezőny csapatainak edzői mondták el várakozásaikat a pontvadászat aktuális találkozói kapcsán. A mostani évad során újra jelentkezünk ezzel a cikksorozattal, egy-egy szakvezető fordulóról-fordulóra tippel majd a soros mérkőzésekre. Az […]
error: Content is protected !!