A forduló mérkőzése(i)

Gabi

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival.

Az őszi idényben is folytatjuk a már korábban megszokott rovatunkat. Fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket, a kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő összecsapásokról.

Ezúttal a Diósjenő SE-Héhalom SE, a Bánk SE-Szügy SE, illetve a Patak SE-Kétbodony SE meccsekre esett a választásunk, lássuk, mire készülnek az említett csapatok szakvezetői a közelgő erőfelmérőket illetően!

Megyei I. osztály, 14. forduló, 2019. november 16. (szombat), 13.00:

Diósjenő SE-Héhalom SE

Eőry Tibor, a Diósjenő SE vezetőedzője: – Megtisztelő, hogy másodszor lehetünk a hét mérkőzése, ez egyértelműen a csapat jó szereplésének köszönhető. Egyre inkább stabilizálódik a csapatjátékunk, teljesítményünk kiegyensúlyozott, minden mérkőzésen jó átlagot tudunk hozni, amely egyre tudatosabb játékunknak köszönhető. Ami nagyon fontos, hogy kitűnő a közösségünk, melynek összetartása, egymásért való küzdeni tudása az eredményességünk záloga. Mi minden ellenfelünket tiszteljük, de mindenki ellen győzelemre játszunk, bárki legyen is az ellenfél. Most hétvégén szintén egy “meglepetéscsapattal” játszunk, akinek eddigi teljesítménye elismerést érdemel. Az elmúlt években rendre a táblázat végén fejezték be a bajnokságot. Ebben az évben sok új játékos érkezett, új edzővel, akinek munkája meglátszik a csapat eredményességén. Azt gondolom, hogy mindkét együttes rendkívül motivált lesz, és ebből egy színvonalas, jó mérkőzés alakulhat ki. Reményeim szerint, sok néző előtt egy küzdelmes, színvonalas meccset játszunk, amin a fő cél, hogy folytassuk idei jó szereplésünket.

Győri Zoltán, a Héhalom SE vezetőedzője: – Betegségek és sérülések hátráltatták a heti munkánkat, eltiltottunk is van, ez miatt nehéz mérkőzésre számítunk. Remélem, azért tizenegy, hadra fogható játékosunk lesz hétvégén! Úgy gondolom, papírforma szerint a Diósjenő már biztos őszi második helyezett, nekünk meg igazából a negyedik-ötödik hely sorsáról fog dönteni az eredmény. Ha a többi mérkőzés számunkra kedvezően alakulna, akár a dobogón is telelhetünk, ami egy ilyen kis lélekszámú falu esetében óriási eredmény lenne, plusz maximálisan tudnánk tartani magunkat az előzetes terveinkhez. A Börzsöny lábához látogatunk, a második helyezett otthonába, akik nemcsak hazai pályán, de az egész őszi szezonban figyelemreméltóan szerepeltek. Feljutó csapat révén kimagaslóan és stabilan hozzák az eredményeket, ennek ellenére háromesélyesnek mondanám a meccset.

Megyei II. osztály, 14. forduló, 2019. november 16. (szombat), 13.00:

Bánk SE-Szügy SE

Kovács Imre, a Bánk SE vezetőedzője: – Amint azt a múlt héten már említettem, az utolsó három őszi fordulóra maradtak a lényegi kérdések. Nekünk a második, a Szügynek az első rangadó következik. Remélem, hogy velem együtt játékosaim is legkésőbb szerdára “kiörömködték” magukat a hétvégi sikeres derbi kapcsán, és onnantól már a következő megmérettetésre összpontosítanak. Az ugyan csak tiszteletre méltó és hibátlan, azaz százszázalékos mérleggel bíró látogatóinkkal mindig szoros és változatos csörtét vívtunk, szerintem ez most sem lesz másként. A tét most sem kicsi, hisz az egyik vagy mindkét fél ebben a körben is elveszti a “szüzességét”. Bízom csapatom játékában, hozzáállásában és lendületében, ezért újfent csak azt skandálhatom, hogy: “Hajrá Mi!” Egyébként pedig nyerjen a jobb, a felkészültebb vagy a szerencséért többet tevő csapat!

Koplányi Örs, a Szügy SE vezetőedzője: – Visszatekintve erre a szezonra, egy jó, végig izgalmas Nyugati-csoport tűnt el, helyette lett egy négycsapatos, egycsoportos megye kettő, ez elmond mindent, de már ha így alakult, remélem, a ki nem állásokra tavasszal kitalálnak valamit az illetékesek! A nehézségek ellenére jól van a csapat. Több meghatározó játékosom sérült, úgy néz ki, már csak tavasszal számíthatok rájuk, de mindig az a legjobb csapat, amely a pályán van! Most már csak kiemelten fontos mérkőzések következnek, most a Bánk, jövő héten pedig a Nőtincs, úgyhogy most lehet egy kis előnyre szert tenni! A hazai csapatnak nagyon jó támadósora van, benne a megye egyik legjobb csatárával, nem beszélve arról, hogy régóta a megye egyik legjobb edzője irányítja őket Kovácsi Imre személyében! A média és sok személy által lenézett csapatom az esélytelenek nyugalmával készül, jó, masszív, taktikus mérkőzést várok, vendégsikerrel!

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 14. forduló, 2019. november 17. (vasárnap), 13.00:

Patak SE-Kétbodony SE

Bella Sándor, a Patak SE vezetőedzője: Elégedett vagyok csapatom eddigi szereplésével, csupán a hetek óta tartó “vadászat” aggaszt egy kicsit! Az előző fordulóban újabb két emberem sérült meg, ők valószínűleg játszhatnak majd, de biztos, hogy nem lesznek teljes értékű játékosok! Remélem, a korábbi sérültjeink közül ketten már bevethetőek lesznek, mert különben szép lassan elfogyunk! A dobogó másik két helyén folyamatosan cserélődő csapatok közül most azt a Kétbodonyt látjuk vendégül, akik hetek óta jó formával rukkolnak elő, és mostanra a második helyre tornázták fel magukat. Nyugalom és jó hangulat van a csapatunk háza táján, nem tervezünk a korábbiaktól eltérő dolgokat, ugyanúgy készülünk, mint eddig bárki ellen. Ha az időjárás kegyes lesz vasárnap, akkor biztosan többen is kilátogatnak a mérkőzésre, ahol érzésem szerint egy izgalmas, jó meccset láthatnak a szurkolók!

Baráth Péter, a Kétbodony vezetőedzője: – Először is, köszönjük, hogy mi játszhatjuk a forduló mérkőzését! Úgy néz ki, mostanra rendesen összeállt a csapat. Az eleje kicsit döcögős volt, de nagyon bízom benne, el tudunk érni egy jó eredményt Patakon is, amihez az kell, hogy maximálisan felpörögjön a társaság. Mindemellett, a hazaiaknak kifejezetten jó a védelme és a csatársora, tényleg egy nagyon jó csapatról van szó, de azt beszéltük a fiúkkal, nem mehetünk feltartott kezekkel, hanem igenis határozottan kell fellépnünk, természetesen sportszerű keretek között. Valahogy megpróbáljuk meggátolni az ellenfelet, hogy még komolyabb előnyre tegyen szert. Jelenleg úgy néz ki, bármelyik csapatnak nagyon nehéz lesz utolérni őket, szerintem majdhogynem lehetetlen, de ahogy az életben, a labdarúgásban sem létezik ez a kifejezés, úgyhogy vasárnap kezdésül azon leszünk, hogy egy jó színvonalú mérkőzésen, egy nagyon jó eredményt érjünk el!

Next Post

Így néz ki a tizenharmadik forduló válogatottja a megye egyben

Rovatunkban egy csapattá verbuváljuk az adott pontvadászat aktuális körében legjobb teljesítményeket jegyző játékosokat. Az előző hétvégén a tizenharmadik fordulóval folytatódott a 2019/2020-as szezon a megyei első osztályban. Ahogy azt már korábban megszokhatták a minket követők, az őszi idényben is minden aktuális kör után össze fogjuk állítani a pontvadászat soros fordulójának […]
error: Content is protected !!