A Diósjenőt is megtréfálta a Nőtincs

Gabi

Újabb edzőmérkőzésükön is figyelemreméltó sikert arattak a megye egyes újonc vendégek.

Kedden gyakorló mérkőzésen találkozott a megye egyes Diósjenő és az említett osztályba frissen feljutó Nőtincs. Az edzőmeccsen folytatták jó sorozatukat a vendégek, akik az egállal lepergő első félidőt követően, végül négy-kettes arányban múlták felül a házigazdákat.

Felkészülési mérkőzés: 

Diósjenő SE-Nőtincs SE 2-4 (2-2)

Diósjenő SE: Szántó – Haljárszki, Németh, Pincze, Valusz – Szabó G. (Oravecz), Krajcsek, Dudás (Juhász), Monostori – Pálinkás (Lakatos), Lami (Nagy T.). Vezetőedző: Eőry Tibor.

Nőtincs SE: Rácz – Dancsó G., Hajdú, Makkai, Gyuricza – Keresztes, Nagy B., Hugyecz (Krausz), Nógrádi – Szunter (Kiss D.), Bánáti. Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Lami, Haljárszki, ill. Bánáti, Szunter, Hajdú, Nógrádi

Eőry Tibor: – Szintén hatvan percig játszottunk, utána hibákat követtünk el és elvesztettük a mérkőzést.

Nyikos József: – Közepes szintű mérkőzés volt, ahol győztünk egy jó csapat ellen. Azt hiszem, a végén talán mi jobban bírtuk erővel. Direkt történt a részemről, hogy eddig idegenben játszottuk az edzőmérkőzéseket. Látni szeretném, ilyen szerepben, hogy álljuk a sarat. 

Next Post

Újabb játékost igazolt a BSE

Kamarás György a szlovén másodosztályú FK Naftától csatlakozott az NB III-as ‘gyarmatiakhoz. Gőzerővel készül a harmadik vonal Keleti-csoportjának augusztusi kezdésére a BSE, az Ipoly-partiak pedig a játékoskeret kialakításánál sem tétlenkednek. A kék-fehérek nemrégiben hivatalos weboldalukon jelentették be, hogy szerződtették az elmúlt időszakban a szlovén másodosztályban szereplő FK Naftánál futballozó Kamarás […]
error: Content is protected !!