A Bernecebaráti-Kemencével játszott edzőmérkőzést a Mátraterenye

Gabi

A második félidőben igazolta a papírformát a megye egyes csapat.

Szombaton újabb gyakorló meccsen lépett pályára a Mátraterenye, a nógrádi foci vérkeringéséhez ismét csatlakozó Bernecebaráti-Kemence otthonába látogatott a megye egyes csapat. Pályakezdő edzők együttesei találkoztak a felkészülési mérkőzésen, hiszen a hazaiaknál Ordasi István, míg a másik oldalon Bujtár Tamás is most vágott neki ennek a hivatásnak.

A kilencven perc végül a látogatók sikerével zárult, bár az első félidőt követően még egálra álltak a társulatok, a második felvonásban kidomborították a papírformát a becsülettel harcoló ellenfelüket négy-kettes arányban felülmúló ‘terenyeiek. A lefújás után is együtt töltötték az időt a két gárda játékosai, igazi sportbarátság köttetett a felek között.

Felkészülési mérkőzés:

Bernecebaráti-Kemence SE-Mátraterenye SE 2-4 (1-1)

Bernecebaráti-Kemence SE: Esztergomi – Gál M., Gál N., Forgács, Molnár – Repiczki, Strihó, Együd, Ujvári – Rohácsi, Kutnyik. Csereként léptek pályára: Imre F., Gulis, Kiss I., Szabadkai, Kopó, Dombi, Sági. Edző: Ordasi István.

Mátraterenye SE: Szilágyi – Horváth Sz., Miklós M., Földi, Határ – Bujtár, Lengyel, Bartha – Sipkó, Znamecz, Domán. Csereként léptek pályára: Novota, Toronyi. Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Gól: Rohácsi, Kutnyik, ill. Domán (2), Novota, Bujtár

Ordasi István: – Először is, szeretném megköszönni Horváth Szabolcsnak és a MTSE csapatának az ajándék bemelegítő pólókat. Megtiszteltetés számunkra, hogy Nógrád megye egyik meghatározó csapatát láthattuk vendégül. Másodszor, köszönöm a helyi vállalkozóknak, hogy létre jöhetett a harmadik félidö. Edzőmérkőzés révén mindent láthattunk, hibákat és szép dolgokat is. Az első félidőben még tartottuk magunkat, a másodikra elfáradtunk, és a szervezett, fegyelmezett játékot bemutató vendégek felőröltek minket, megérdemelten nyerték meg a meccset. “Bujtinak” sok sikert a csapat élén, “Motyinak” meg sikeres színváltást kívánok, jól áll neki a zöld.

Bujtár Tamás: – Köszönjük szépen a bernecei sportbarátainknak a meghívást és a vendéglátást. Remek kis csapatot ismerhettünk meg a hétvégén, jó mérkőzést játszottunk! Az első félidőben meglepték a csapatomat a házigazdák, jól játszottak, több gólszerzési lehetőségük is volt. A második félidőre összekapták magukat a játékosaim és sikerült megnyerni a mérkőzést. További sok sikert “Ucsi” barátomnak és csapatának, várjuk őket vissza.

Next Post

,,Teljesen megfertőzte az életemet a labdarúgás"

Az előbb játékosként több NB-s csapatban meghatározó szerepet betöltő, majd később edzőként is eredményes Mátyus Sándor pár éve Angliában él, a szakember viszont reméli, ülhet majd még nógrádi csapat kispadján. Vannak olyan egykori labdarúgók, akik aztán később edzőként is képesek lesznek letenni a névjegyüket. A nógrádi futball tekintetében ilyen sportember […]
error: Content is protected !!