Kedden a Vác U19-es csapatával hangolt a Berkenye

Gabi

Hiába irányította az edzőmérkőzést a nógrádi csapat, végül a vendég fiatalok örülhettek.

Kedden ismét pályán volt a megye egyes Berkenye, Mohácsi László csapata az országos kiemelt másodosztályú bajnokságban szereplő Vác U19-es korosztályát fogadták egy edzőmérkőzésen. A gyakorló meccs első félidejében nem esett találat, aztán a szünet után hiába voltak valamelyest fölényben a házigazdák, a vendég fiatalok végül kettő-egyes sikert könyvelhettek el.

Felkészülési mérkőzés:

Berkenye-Vác VLSE U19 1-2 (0-0)

Berkenye SE: Debre – Porvay, Bábik (Schlenk), Keresztes, Szandai – Illés, Rottek (Hesz), Mátyás P. – Greff, Balázs M. (Bódis), Fábri. Vezetőedző: Mohácsi László.

Gól: Mátyás P.

Mohácsi László: – A sokat futó, fiatal ellenféllel felvettük a versenyt, és a kezdeti bizonytalanság után a mérkőzést is irányítottuk. Kevés lehetőséget hagytunk a vendégeknek – akik igaz, azt a kevés lehetőséget jó százalékban használták ki –, mi pedig sok helyzetet dolgoztunk ki, viszont még a befejezésben sok hiba csúszott. Jól szolgálta a felkészülésünket ez a meccs.

Next Post

Heréden maradt alul a Palotás

Szoros edzőmérkőzésen kapott ki Jele Zoltán együttese. Szerdán ismét gyakorló meccsen volt érdekelt a megye egyes Palotás, Jele Zoltán alakulata a Heves megyei első osztályban vitézkedő Herédnél vizitált. Az edzőmérkőzés végén a házigazdák örülhettek, ugyan a vendégek iparkodtak, több adandó lehetőséget is elrontottak, így a házigazdák három-egyre nyertek. Felkészülési mérkőzés: […]
error: Content is protected !!