A forduló mérkőzése(i)

Gabi

Rovatunkban a hétvége legizgalmasabbnak vélt találkozóit vezetjük fel a résztvevő csapatok edzőinek előzetes gondolataival.

Az őszi idényben is folytatjuk a már korábban megszokott rovatunkat. Fordulóról-fordulóra számba vesszük a véleményünk szerinti legérdekesebbnek ígérkező mérkőzéseket, a kezdősípszót megelőzően a résztvevő együttesek edzői mondják el előzetes gondolataikat a közelgő összecsapásokról.

Ezúttal a Cered VSE-Salgótarjáni BTC, a Szügy SE-Nőtincs SE, illetve a Kétbodony SE-Szondy SE Hont meccsekre esett a választásunk, lássuk, mire készülnek az említett csapatok szakvezetői a közelgő erőfelmérőket illetően!

Megyei I. osztály, 15. forduló, 2019. november 23. (szombat), 13.00:

Cered VSE-Salgótarjáni BTC

Oláh Teofil, a Cered VSE játékos-edzője: – A csapat eddigi szereplése elég rapszodikus, voltak jó és gyengébb mérkőzéseink is. Sajnálom az elhullajtott pontokat, mert ezek hiányoznak ahhoz, hogy ott legyünk a tabellán, ahol szeretnénk. Az SBTC, a mezőny legjobb csapata fog most hozzánk jönni, de bízom a srácokban, és hogy mindenki tudása legjavát nyújtja majd, mert ez elengedhetetlen a jó eredményhez! Szeretnénk megnehezíteni a dolgukat és egy jó mérkőzést játszani, szoros eredménnyel!

Rubint Richárd, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Az utolsó két mérkőzésen két emberünk megsérült, rájuk sajnos nem is tudunk most számítani, de szerencsére elég széles a keretünk, így remélem, fogjuk tudni őket pótolni. Az utóbbi hetekben tényleg kimondottan jól teljesítünk, élvezzük a focit, bízom benne, most szombaton is hasonló lesz. Már nagyon várjuk ezt az utolsó meccset, tudjuk, hogy egy masszív csapat ellen játszunk majd. A Cereddel nyáron vívtunk egy felkészülési mérkőzést, olyan együttesről van szó, mint az összes többi megye egyes, ugyanúgy készülünk, mint mindig. Ellenünk mindenki meg akarja mutatni, mit tud, biztosan felszívják magukat, de nekünk meg kell oldani ezt a feladatot, és bízom benne, ez évi utolsó találkozónkon is megszerezzük a három pontot! 

Megyei II. osztály, 15. forduló, 2019. november 23. (szombat), 13.00:

Szügy SE-Nőtincs SE

Koplányi Örs, a Szügy SE vezetőedzője: – Köszönjük szépen, jól van a csapat a rangadó után, mindenki jó érezte magát a pályán, és így jó hangulatban telt a hét! Nekünk minden meccs fontos, a hétvégi rangadó is, és az utána következő elhalasztott mérkőzés is a Mihálygerge ellen, ha nem akarunk lemaradni a pontvadászatban, és ha tavasszal újult erővel, a sérültekkel kiegészülve folytatnánk a harcot a pontokért! Masszív, jó csapat látogat hozzánk a hétvégén, két nagyon jó, rutinos csatárral az élen! Jó időt és ugya olyan fegyelmezett játékot várok, mint Bánkon. Hajrá Szügy!

Nyikos József, a Nőtincs SE vezetőedzője: – Szerintem fejben kicsit talán tisztábbak lettünk az elmúlt héten, bár az nem volt jó, hogy nem tudtunk éles meccset vívni, de azért megoldottuk ezt a szituációt, és ahogy lehetett, kihasználtuk ezt az időt is. Jó csapatnak tartom a Szügyöt, láttam őket, játszani akaró gárdáról van szó, szinte az egész csapatuk focizott korábban NB II-es vagy NB III-as szinten, ami látszik is rajtuk, ahogy helyezkednek. Szerintem a fejek fognak dönteni, mivel elég rutinos futballistákról beszélünk, míg mi tanulófázisban vagyunk és nagyon fiatal az együttesünk. Nem számítok könnyű mérkőzésre, de a feladatok azért vannak, hogy megoldjuk őket. Jó, hajtás találkozót várok, ami nagyon fontos, hiszen úgy látom, az első helyezettek között minden bajnoki egység nagyon számít, így nem lenne jó, ha pont nélkül távoznánk szombaton. 

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 15. forduló, 2019. november 24. (vasárnap), 13.00:

Kétbodony SE-Szondy SE Hont

Baráth Péter, a Kétbodony SE vezetőedzője: Úgy gondolom, az utolsó őszi mérkőzésre még fel kell szívni magukat a fiúknak, mert azért nem lesz ez sétagalopp meccs! A múltkori tavaszhoz képest igen csak összeszedte magát a Hont és ott vannak az első ötben. Szerintem nagyon komolyan kell vennünk a találkozót, ha már a szezon bő háromnegyedét hoztuk, akkor ezt az utolsó fordulót is szeretnénk mindenféleképpen győzelemmel zárni, persze tudjuk, hogy a vendégek nyilván nem feltartott kezekkel fognak jönni, főleg most, hogy a Tereskét is megverték, biztosan még jobban felszívták magukat. Köszönjük, hogy ismét miénk a forduló mérkőzése, ezt pedig megint sikeresen szeretnénk megünnepelni!

Garazsi József, a Szondy SE Hont vezetőedzője: – Nagyon szeretném a múltkori győztes csapatot pályára küldeni, a mostani szezonban soha nem adott meg, hogy egymás után kétszer ugyanaz legyen a kezdő tizenegy, ha pedig ez összejön, szerintem tudunk játszani egy jó meccset, amiből nem lehet megjósolni, mi sülhet ki. Nekem nagyon tetszett a Tereske ellen bemutatott játék. Ahogy már mondtam, az idegenbeli mérlegünk vetekszik a listavezetőjével, bízom benne, ismét tudunk játszani egy jó mérkőzést. Sajnos az otthoni mérlegünkkel rontottuk el ezt a félszezont, pedig többször léptünk pályára így, mint vendégként, mégsem jött ki nálunk a lépés. A hazaiak sajnos az ősz végére rázódtak össze, az pedig főleg nem rossz eredmény, hogy legutoljára megverték a Patakot. Nehéz lesz, eddig Kétbodonyban csak egyszer győztünk, a többi meccsünkön általában méretes zakókat kaptunk, bár akkor vékony létszámokkal voltunk. Ha megleszünk, most is nyerhetünk! Mindenféleképpen szükségeltetik egy jó játékvezetés, bár legutóbb nem foglalkoztam a bírókkal, azért volt egy-két fura ítélet. Nekünk idén még nem lejtett a hazai pálya, pedig már azt is annak fognám fel, ha azt mondhatnám, jól vezetett a spori. Vasárnap döntsön a két csapat közti különbség, és ne kelljen ismét a bírókkal foglalkoznom, remélem, három értelmes játékvezetőt küldenek! A többi a fiúk dolga!

Next Post

Vasárnap a DVTK második csapatához hivatalos a BSE

Ismét három pontot szerezne a győzelem után útra kelő nógrádi együttes.   A Gyöngyösnél elért fontos sikerét követően vasárnap a harmadosztály Keleti-csoportjának tizenhatodik körében lesz érdekelt a Balassagyarmat, tizenhárom órától a jelenleg kiesést jelentő, tizenötödik pozíciót elfoglaló Diósgyőr második számú alakulatánál vendégeskednek az Ipoly-partiak. A hazaiak legutóbb négy-háromra kaptak ki […]
error: Content is protected !!