Vajon lesznek bajnokik a hétvégén?

Gabi

A kedvezőtlen időjárási körülmények miatt akár a mérkőzések megrendezése is veszélybe kerülhet.

Az eredeti tervek szerint két nógrádi bajnokságban hat bajnokit rendeznének meg a mostani hétvégén. A megye egyben egy, míg a két vonallal lejjebbi nyugati-csoportban öt mérkőzést zavarnának le. A jelenleg uralkodó kedvezőtlen időjárási körülmények miatt adódik a kérdés, vajon sikerül is megrendezni ezeket a párharcokat?

Öt csörte kapcsán elmondható, hogy műfüvön játszanák le. A Diósjenő-Mohora, illetve a Szokolyi Alajos SE-Érsekvadkert SE meccsekre Diósjenőn, míg a Romhány-Felsőpetény, az Őrhalom-Nagyoroszi, illetve a Dejtár-Csitár összecsapásokra Balassagyarmaton kerülne sor. A kérdés, hogy vajon sikerül-e tető alá hozni a kilencven perceket vagy sem. Úgy tudjuk, bár mindkét helyszínen mindent megtesznek, hogy rendben legyenek a játékterek, a nagy hideg miatt a talajra fagyó hó miatt nincsenek könnyű helyzetben az illetékesek.

Az Egyházasdengeleg-Rétság találkozót a pályaválasztó csapat otthonában rendezhetik meg, a házigazdák tájékoztatása szerint, perpillanat úgy néz ki, lesz meccs, maximum a játékvezető dönthet majd úgy, hogy mégsem.

Fontos megemlíteni, megyénk élvonalában május 29-ig, míg a másik két osztályban június 27-ig be kell fejeződnie az aktuális szezonnak, így amennyiben most nem lesz lehetőség a mérkőzések lebonyolítására, az említett határidőig gondoskodniuk kell az érintetteknek a pótlásokról.

Next Post

Eldőlt, két nógrádi műfüves pályán sem lehet játszani hétvégén

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt jó pár bajnokit és edzőmérkőzést kellett törölni. Korábban már beszámoltunk róla, hogy akár az is benne lehet a pakliban, a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt nem tudják majd megrendezni a hétvégére tervezett bajnokikat a megye egyben és a két vonallal lejjebbi nyugati-csoportban. Nos, mostanra hivatalos tájékoztatást […]
error: Content is protected !!