Bánkra költözik albérletbe a megye egyes Érsekvadkert

Gabi

Az őszi idény egészét vendégségben tölti majd a csapat.

Mint általában a csapatsportokban, a labdarúgásban is fontos a hazai pálya előnye. Nyilván nem leküzdhetetlen tényezőről van szó, ettől függetlenül lényeges szerep hárul az otthoni környezetre. Nos, ezt a hendikepet nem élvezheti a következő időszakban a megye egyes Érsekvadkert, a csapat ugyanis albérletben fogja végigfutballozni az őszi szezont, méghozzá Bánkon. A miértek kapcsán az egyesület elnöke, Súth Edvin foglalta össze az érdemi tudnivalókat.

Súth Edvin: – Üdvözlöm a kedves olvasókat! Aki a tavalyi évben járt a ‘vadkerti sporttelepen, az szembesülhetett azzal, hogy az új pályánk nagyon ramaty állapotban volt. Éppen ezért mindenképpen megoldást kellett találnunk a problémánkra, mert azon mi sem szerettünk volna megye egyes meccset játszani, de lehet, a szövetség sem engedte volna. Így jött képbe a bánki pálya. Már első megkeresésre nagyon korrekt volt a bánkiak részéről mindenki, akivel felvettük a kapcsolatot, majd személyes találkozásunkkor körülbelül öt perc alatt meg is beszéltünk mindent velük.

Azonban csak az őszi idényre állapodtunk meg, tavaszra nekünk megye egyes játékteret kell varázsolnunk a létesítményünkbe! Erre kétféle verzió van. Vagy a megye hármas pályát szélesítjük ki, vagy az új pályát tesszük rendbe, csak itt ugye kérdéses, hogy tavaszra mennyire erősödik meg a fű. Bármelyik lépés is következik be, természetesen nem valósulhat meg az önkormányzat segítsége nélkül, mert mi önerőből erre képtelenek vagyunk. Az egyesület már megtette a maga részéről, amit tudott, pályázatot adtunk be egy nagyméretű víztartályra és egy önjáró öntözőkocsira, ezek elbírálása folyamatban van. Szóval, reméljük a legjobbakat!

Next Post

Videóinterjú a BSE első kör előtti hangolásáról

A balassagyarmatiak vezetőedzője, Nagy Tibor állt kameránk elé. Vasárnap 17.30-kor a Kövi Pál Sportközpontban esedékes hazai mérkőzésével vág neki a 2020/2021-es idénynek a harmadik vonal Keleti-csoportjában a BSE. A Putnokot vendégül látó kék-fehérek nyitányát megelőző napokban a csapat egyik utolsó tréningjén forgattunk, ahol pár képen kívül az Ipoly-partiak vezetőedzője, Nagy […]
error: Content is protected !!