Tovább robogott a Bátonyterenye

Gabi

A Bánk ellen is megtartotta hibátlan mérlegét Forgó Péter csapata.

A múlt hétvégén a Bánkot fogadta a Bátonyterenye. A megye kettes bajnokság ötödik fordulójában lezajló mérkőzés előtt érdekes párbajra volt kilátás, reális gondolatnak tűnt, hogy a kezdősípszó előtt hibátlan mérleggel rendelkező házigazdák ezúttal emberükre találnak.

Jó darabig nem mentek egymással semmire a felek, helyzet itt-ott akadt, egy alkalommal például Zsignár védett bravúrral. Az első fél órát átlépvén aztán gyorsan kétszer is megrezgették a hálót a hazaiak, előbb Lőrincz, majd Bakos révén, így kétgólos előnnyel vonulhatott pihenni Forgó Péter társulata.

A második felvonásban próbálkoztak a látogatók, de már képtelenek voltak megújulni. A meccs záró szakaszához érve a duplázó Lőrincz megadta az utolsó döfést is a délnyugat-nógrádiaknak, egyúttal kialakítva a továbbra is makulátlan csapata három-nullás sikerét jelentő végeredményt.

Megyei II. osztály, 5. forduló:

Bátonyterenyei TC-Bánk SE 3-0 (2-0)

Vezette: Urbán V. (Gecse Z., Elischer M.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Mátrai (Halász, 63.), Kiss Bence, Kiss Balázs, Nagy N. – Nyerges, Bakos (Kelemen, 65.), Almási, , Gyura (Lengyel, 75.), Lőrincz – Myszor (Nánási, 72.). Vezetőedző: Forgó Péter.

Bánk SE: Peredi – Boros, Barkaszi, Gráf – Laczkó D., Olasz (Molnár, 81.), Szabó B., Ladányi, Csizmár (Rapavi, 81.) – Tóth A., Pásztor G. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Sárga lap: Mátrai, Lőrincz, ill. Szabó B., Csizmár

Gól: Lőrincz (34., 71.), Bakos (38.)

Jók: Almási, Kiss Bence, Zsignár, Lőrincz, Bakos, ill. Peredi, Gráf, Csizmár

Forgó Péter: – Sok ilyen, és ehhez hasonló mérkőzésre lenne szükség ebben az osztályban. Egy, ezen a szinten remekül felkészített ellenfelet sikerült magunkhoz képest nagyon jó játékkal,  kiváló egyéni teljesítményekkel legyőznünk, amihez szívből gratulálok csapatomnak! A játékvezető, magasan meghaladva az osztály átlagát, szuper felfogásban segítette a csapatokat, egész meccsen szinte hibája sem volt, pedig a két asszisztense nem állt a helyzet magaslatán…

Kovács Imre: – A körülményekről és talaj viszonyokról sosem szoktam véleményt formálni, de ez büntetés volt mindkét csapat számára… Sajnálom a szimpatikus hazaiakat, hogy egy ilyen szervezett és eredményes csapatnak kéthetente ezt kell elszenvednie. Nem kívánom erre fogni a vereségünket, de a két elhibázott ziccerünkkel és a két udvarias gólpasszunkkal valamint a kilenc távol maradónkkal érdemben járultunk hozzá a ‘bátonyiak magabiztos győzelméhez, melyhez csak gratulálni tudunk. A mi 22 fős keretünkből pedig jó néhányan elgondolkodhatnak azon, hogy mit vállaltak, és mit ígértek a szezon kezdete előtt! Nem önmagamra és a 13 megjelentre gondolok, de az ilyen hozzáállással csak vergődni fogunk, mint a Bánki-tó partjára vetett hal…

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ismét odahaza tudott javítani a Karancsberény

Hiába vezettek a berceliek két góllal a szünetben, a második félidőben teljesen összeomlottak. Az előző hétvégén Karancsberénybe látogatott a Bercel. Mindkét csapat vereséggel hangolt, így kiváltképp harcos csörtének néztünk elébe. Be is igazolódtak a sejtések, változatos csörtében voltak érdekeltek a felek. Remekül kezdtek a házigazdák, de nem sokáig örülhettek, mert […]
error: Content is protected !!