Együttműködési megállapodást kötött a Tízes

Gabi

A Phoenix Teqball Academy lesz a salgótarjáni székhelyű Élmény- és Egyéni Képző Központ partnere.

Egy ideje egy komoly sportlétesítmény formálódik megyeszékhelyünkön, amennyiben pedig a jelenlegi vírushelyzet is előbb-utóbb lehetővé teszi, hamarosan minden érdeklődő igénybe veheti a salgótarjáni Tízes Élmény- és Egyéni Képző Központ változatos szolgáltatásait. Mostani anyagunkban egy fontos információról számolunk be olvasóinknak az említett műhely mindennapjai kapcsán, a múlt hét során ugyanis tiszteletét tette az objektumban id. Gattyán György, a Phoenix Teqball Academy Sportegyesület és az Országos Teqball Szövetség elnöke, illetve Varga Balázs, teqballedző.

A látogatás során a jelenlévők végigjárták a különféle termeket, a megbeszélést pedig egy együttműködéssel zárták a felek, miszerint a Tízes Élmény- és Egyéni Képző Központban versenyszerűen is űzhetik majd az egyre inkább komolyabb teret nyerő teqballt a sportággal szemezgetők, a közeljövőben számítanak is majd az érdeklődők jelentkezésére az Élmény- és Egyéni Képző Központban, a www.tizes.hu weboldalon, a tizessalgotarjan@gmail.com e-mail címen, illetve a Tízes Facebook-oldalán.

Next Post

Szombaton zárt kapus hazai fellépésekkel folytatják a szezont NB III-as csapataink

A BVSC-t fogadja a BSE, az Egert látja vendégül az SBTC. Szombaton a tizennyolcadik fordulónak veselkedhetnek neki a harmadosztály Keleti-csoportjában vitézkedő nógrádi gárdák. A BSE az előző két mérkőzését egyaránt behúzó BVSC-t fogadja a Kövi Pál Sportközpontban, míg az SBTC a négy meccs óta nyeretlen Egert látja vendégül a Szojka […]
error: Content is protected !!