Edzőmérkőzésen győzött a Nógrádsipek ellen a Szent Imre DSE

Gabi

A megújuló megye kettes csapat a mesternégyest szerző Csábi Tamás vezérletével lépett át az egy osztállyal lejjebb focizó vendégeken.

Az elmúlt hétvége során egymás elleni gyakorló meccsen képviseltette magát a megye kettes Szent Imre DSE és az egy osztállyal lejjebbi osztály keleti-csoportjában szereplő Nógrádsipek. Az edzőmérkőzés első félidejében még egyenrangú vetélytársnak bizonyultak a lelkes vendégek, sőt egy darabig még a második etapban is állták a sarat, az idő előrehaladtával viszont fokozatosan összeestek, így a mesternégyesig jutó Csábi Tamás vezette balassagyarmati társulat végül hat-kettes sikert aratott.

Felkészülési mérkőzés:

Szent Imre DSE-Doboskút SK Nógrádsipek 6-2 (2-1)

Szent Imre DSE: Rados – Rutai, Csordás, Buzás – Számelcsik, Sinkovics K., Pifka, Csókási – Csábi T., Kovács Á., Szomora. Csereként léptek pályára: Lőrik, Bilák, Csordás, Márkus.

Doboskút SK Nógrádsipek: Balázs R. – Németh, Erki (Tóth B.), Mizser, Percze – Baranyi L. (Végh P.), Csernák Cs., Hegedűs, Sárközi – Strehó Z., Sámuel G. Edző: Csordás Tibor.

Gól: Csábi T. (4), Pifka, Kovács Á., ill. Sámuel G. (2)

Riczi Egon: – Sportszerű mérkőzés volt. Mindkét csapatnak elsősorban a bajnokságra való felkészülés, gyakorlás volt a célja, az eredmény másodlagos. Voltak jól kijátszott támadásaink és ennek köszönhetően szép gólokkal nyertünk.

Csordás Tibor: – Ezen a mérkőzésen sok volt a hullámvölgy a játékunkban. Az első félidőben két védelmi hibánkat kihasználta az ellenfél. A második félidőt jól kezdtük, kiegyenlítettünk, majd több ziccert elrontottunk, de az utolsó tizenöt percet már nem bírtuk, elfogytunk a hajrára erőben. Ezt foghatnánk a melegre és a nagy pályára, de a hazai csapat jobb volt a záró negyedórában. 

Next Post

Rétságon nyert edzőmérkőzést a Tereske

Gólokban gazdag fellépésen múlták felül csoport riválisukat a kalandos úton összeálló vendégek. Az elmúlt hétvégén előkészületi találkozón mérte össze tudását két nyugati megye hármas legénység, a Rétság a Tereskét fogadta. A jó hangulatú, gólokban gazdag gyakorló mérkőzés végén a kalandos úton összeálló vendégek örülhettek, ugyan a házigazdák is mindent megtettek, […]
error: Content is protected !!