Kötelező sikerrel javított a Szécsény

Gabi

Megye hármas listavezetőt hagyott helyben Kelecsényi Gábor alakulata.

Szombaton edzőmérkőzésen találkozott a megye egyes Szécsény és a két osztállyal lejjebbi nyugati-csoportban éllovas Patak. Végül is könnyed sikerrel feledtették két nappal korábban beszedett pofonjukat az érdemi kérdéseket gyorsan eldöntő szécsényiek, akik hét-nullás arányban diadalmaskodtak a becsületesen küzdő másik oldallal szemben.

Felkészülési mérkőzés:

Patak SE-Szécsény VSE 0-7 (0-3)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Patak SE: Oláh R. – Kürtössy, Simó, Mócsány, Majer – Várhegyi, Krausz (Szekeres) – Szabó L., Faludi, Németh – Bogdány. Vezetőedző: Bella Sándor.

Szécsény VSE: Csampa – Velki, Molnár, Pityi, Farkas – Csuka, Bene, Rónai – Kovács S., Szabó B., Csizmadia. Csereként léptek pályára: Szerémi D., Kómár, Szekeres. Vezetőedző: Kelecsényi Gábor.

Gól: Szabó B. (2), Csizmadia (2), Kovács S. (2), Rónai

Bella Sándor: A felkészülésben jóval előrébb tart, így minden tekintetben jobb és gyorsabb volt a Szécsény. Sajnos az előzetes ígéretek ellenére csak tizenketten voltunk, és ameddig erővel bírtuk, addig elfogadhatóan mozogtak a fiúk, kezdésnek… A frissítések hiányában és két kisebb sérülés miatt az utolsó negyedórára már csak tízen maradtunk két kapussal a pályán, és ekkorra már tetszés szerint szerezte ellenfelünk a gólokat. Mi a tervezettnél korábban kezdtünk, de örülök, hogy elvállaltuk szécsényi barátaink felkérését.

Kelecsényi Gábor: – Köszönjük Patak csapatának a mérkőzést. Több játékos tudott pihenni kisebb sérülés miatt. Amit akartam, azt sikerült gyakorolni. Gratulálok Szabó Balázs (16) duplájához első felnőtt meccsén és Csizmadia Róbert (19) első felnőtt góljaihoz.

Next Post

Nem bírt el egymással a Karancslapujtő és az Építők

Hat gólt vonultatott fel a megye egyes gárdák edzőmeccse. Szombaton Balassagyarmaton játszott gyakorló mérkőzést két megye egyes társulat, a Karancslapujtő és az Építők. Igen izgalmas, változatos csörte sült ki a gárdák hangolásából. Az első félidő után előnyre tettek szert a salgótarjániak, majd ellenfelük egyenlítése követően ismét vezettek, hamarosan viszont fordított […]
error: Content is protected !!