Site icon Nógrádifutball

Újabb nyílt sisakos bajnokit nyert meg az SBTC-Salgó FC

Soros fellépésén a Cageball KTSK ellen aratott magabiztos sikert Tarlósi Milán együttese.

Hétfőn újabb meccsen vett részt NB III Északi-csoportjában szereplő SBTC-Salgó FC férfi futsal gárdája. A Tarlósi Milán által vezetett alakulat a Cageball KTSK fedőnevű együttest vármegyeszékhelyünk sportcsarnokában. Bár két gyors góllal indították az összecsapást a vendégek, válaszképpen négy alkalommal köszöntek be a szünetig a házigazdák. A második felvonásban vált igazán nyílt sisakossá a csörte, aminek eredményeképpen végül tizenkettő ötös győzelmet jegyezhettek fel a salgótarjániak.

Férfi futsal NB III Északi-csoport, 3. forduló:

SBTC-Salgó Futsal Club-Cageball KTSK 12-5 (4-2)

Salgótarján, Városi Sportcsarnok. Vezette: Derda J., Forgó Zs. (Homoki G.)

SBTC-Salgó Futsal Club: Sirkó – Gyetvai, Budveszel, Domán, Tarlósi P. Cserék: Somoskői, Jedlicska, Tarlósi M., Juhász, Lehoczki. Játékos-edző: Tarlósi Milán.

Cageball KTSK: Bognár – Paár, Erdős, Cseh, Károlyi. Cserék: Cserti, Kiss B., Bocskai. Vezetőedző: Gallai Dávid.

Sárga lap: Budveszel, Tarlósi M.

Gól: Tarlósi P. (6., 40.), Tarlósi M. (10., 26., 27., 31., 37.), Jedlicska (14.), Budveszel (16., 23., 36.), Domán (21.), ill. Erdős (4.), Kiss B. (5., 28., 40.), Budveszel (32., öngól)

Tarlósi Milán: Próbáltunk ugyanúgy kezdeni, mint a múlt héten. Fegyelmezett védekezés és labdaszerzésből gyors átmenetek. Na, ez olyan jól sikerült, hogy nulla kettő volt elég gyorsan… Aztán rendeztük magunkat és felvállaltunk egy nyílt játékot. Úgy gondolom, mint erőben, sebességben és játéktudásban felülmúltuk az ellenfelet. Sok szép gólt rúgtunk, viszont megint kaptunk buta gólokat. Összességében elégedettek vagyunk a csapattal és gratulálunk nekik! A vendégeknek pedig sok sikert a bajnokságban!

Gallai Dávid: Elsősorban gratulálok az ellenfélnek! Megérdemelten szerezték meg a győzelmet. Félve, gyáván nem lehet pályára lépni, soha, semmilyen körülmények között. Hiába voltak jó periódusaink, egyszerűen érthetetlen megoldásaink és gondolataink voltak. Mélyen magunkba kell nézni és alaposan végig kell gondolni a jövőt.

Következik, 5. forduló, 2024. október 24. (csütörtök), 20.00:

Garvittax-Hollywood-SBTC-Salgó Futsal Club

Eger, Pásztorvölgyi Gimnázium tornaterme. 

Exit mobile version