Remizett a Lőrincivel a Pásztó

Gabi

Nem jutottak egymással dűlőre a házigazdák és az előző csonka szezont a hevesi első osztály élén záró vendégek.

Szerdán ismét edzőmérkőzésen volt érdekelt a megye egyes Pásztó, Nagy Tamás legénysége a mögöttünk hagyott csonka szezonban a Heves megyei első osztály élén záró Lőrincit fogadta. Végül nem született döntés a gyakorló meccsen, a szünetig nem esett gól, majd a második etapban mindkét oldal egy-egy alkalommal rezgette meg a hálót, így maradt a döntetlen.

Felkészülési mérkőzés:

Pásztó SK-Lőrinci VSC 1-1 (0-0)

Pásztó SK: Csuka – Csépe P., Kovács P., Molnár E., Molnár B. – Lengyel (Varga A.), Molnár M. – Tóth O., Csépe I. (Almási), Králik (Tímár) – Csépe R. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gól: Molnár M.

Nagy Tamás: – Egy jó iramú, a mi szintünkön színvonalas meccset játszottunk, egy hevesi élcsapat ellen. Tettük ezt úgy, hogy kilenc ember hiányzott a mai napon. Akik ma pályára léptek, tettek arról, hogy nem hiányzott senki. Tanulság, pótolhatatlan ember nincs. Meg kell újra említenem, hogy egy szerda este kétszáz szurkoló előtt játszottunk, na, ilyenkor nem is lehet rosszul. Csütörtökön edzés, mint ahogy szerdán is az volt.

Next Post

Heréden aratott sikert a Héhalom

Szép győzelmet aratott Heves megyében a háromgólos előnye után kiengedő nógrádi csapat. Szerdán újabb gyakorló meccsen képviseltette magát az előző hétvégén Héhalom, Győri Zoltán alakulata rövid időn belül harmadik alkalommal csapott össze a Heves megyei első osztályú Heréddel. A vendégek indították jobban a hangoló párbajt, már góllal is vezettek, és […]
error: Content is protected !!