Őrült edzőmeccsen kapott ki az Érsekvadkert

Gabi

Egy félidő alatt kilenc gólt hozó mérkőzésen maradt alul a nógrádi csapat.

Szerdán újabb gyakorló fellépésnek vághatott neki a megye egyes Érsekvadkert, Szenográdi Péter armadája a BLSZ III-as Pueblával mérte össze tudását Bánkon. Ugyan az első félidőben még nem esett találat, már a meccs ezen időszakában is pörgős viaskodásban voltak érdekeltek a felek. A második felvonásban aztán hatványozottan felgyorsultak az események, a kilenc gólt tartogató adok-kapok végén pedig a budapesti társaság diadalmaskodott, öt-négyes arányban.

Felkészülési mérkőzés:

Érsekvadkert SE-Puebla 13 FC 4-5 (0-0)

Érsekvadkert SE: Deme – Fábián, Varga M., Balga M., Bozsó – Balga L., Keresztes – Dávid M., Balga K., Benyó – Vachó. Csereként léptek pályára: Barna, Varga S., Pistyúr, Holman, Varga F., Szenográdi. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Gól: Varga S. (2), Pistyúr, Holman

Szenográdi Péter: –  Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol inkább a játék dominált, mint a védekezés. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, vezettünk, sajnos a végén kiengedtünk, és ezért kár. De levontuk a tanulságokat.

Next Post

Masszív Pest megyei ellenféllel ikszelt a Diósjenő

Kétgólos hátrányból felállva játszott döntetlent a Veresegyházzal a nógrádi csapat. Szerdán sem pihent a megye egyes Diósjenő, aktuális erőfelmérőjén a Pest megyei élvonalban masszív gárdának számító Veresegyházát látta vendégül Eőry Tibor alakulata. A gyakorló meccs első félideje után kétgólos előnyre tettek szert a látogatók, ez azonban nem szegte a házigazdák […]
error: Content is protected !!