Az átigazolási időszakban sem tétlenkedett a Nőtincs

Gabi

A megszerzett nevek már jelzik, hogy miért lehet meglepetéscsapat a következő szezonban a megye egyes újonc.

Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye egyes kluboknál.

Most a Nőtincs SE lesz fókuszban. Akik a mögöttünk hagyott hetekben figyelemmel kísérték az újonc edzőmérkőzéseit, láthatták, valami mocorog Nyikos József csapatába, egymás után ért el figyelemreméltó eredményeket az eltökélt társaság. Már korábban is jó játékerőt képviselt a frissen feljutó gárda, adott egy ambiciózus szakvezető, a közelmúltban pedig a transzferidényben sem tétlenkedtek a klubnál.

Mint az alábbiakban látható, bár csak négy embert szereztek a nőtincsiek, egyaránt erősítésekről beszélhetünk. Bánáti Gergő Pest megyében termelte a gólokat az elmúlt esztendőkben, Rácz Márk az imént említett régió élvonalbeli bajnokságában védett, Somogyi Tamás a Bánk alapembere volt, míg a kisebb kihagyás után ismét futballozó Hajdu István pályafutása során több NB-s csapatban is megfordult. Szóval maradjunk annyiban, szerintünk valami készül a délnyugat-nógrádi településen…

A Nőtincs SE jelenlegi nyári átigazolási adatbankja:

Érkezett: Bánáti Gergő (Veresegyház VSK), Rácz Márk (Gödöllői SK), Somogyi Tamás (Bánk SE), Hajdú István (újrakezdte, legutolsó klubja: Dunaharaszti MTK).

Távozott: Szegvári Tibor (Bánk SE), Gyuricza Péter (Felsőpetény SE), Szajber Gábor (Nagyoroszi HBB SE).

Next Post

Videóriport az SBTC rajt előtti készülődéséről

A salgótarjániak vezetőedzője, Rubint Richárd állt kameránk elé. Vasárnap 17.30-kor a Szojka Ferenc Stadionban a BVSC elleni hazai fellépéssel megkezdi a következő idényt a NB III Keleti-csoportjában szereplő SBTC. A minap a bajnokságnak újoncként nekivágó salgótarjániak rajtját megelőző egyik utolsó foglalkozáson jártunk, ahol pár fotó elkészítése mellett videóinterjú formájában kérdeztük […]
error: Content is protected !!