Nemes cselekedettel rukkoltak elő a héhalmi ifisták

Gabi

Az ünnepek közeledtével mélyszegénységben élőknek kedveskedtek a fiatalok.

Szépen lassan elérkeztünk az év legszebb időszakához, közeledik a karácsony. Ilyentájt előfordul, hogy egy-egy csapat nemes kezdeményezéssel hívja fel magára a figyelmet. Most is egy ilyen eseményről tudunk beszámolni. Történetünk középpontjában a Héhalom SE U19-es együttese áll. A fiatalok összefogásával egy sülysápi mélyszegénységben élő rászorulóknak kedveskedtek alapvető élelmiszerekkel.

Mint a gárda játékosától, az ötletgazda Sándor Kornéltól megtudhattak, munkahelyi elfoglaltságok miatt jó pár társa nem lehetett jelen az átadáson, ezért öten képviselték magukat a keretből. A jelek szerint magát nem csak a kapu előtt feltaláló csatár továbbá elmondta, miután meghallotta, milyen körülmények között töltik mindennapjaikat hátrányos helyzetű embertársaik, megkérdezte a többieket, mi lenne, ha a közelgő ünnepekre való tekintettel segítenének. Mindenki támogatta a  tervet, kedden pedig sor is kerülhetett a megsüvegelendő lépésre.

Next Post

Gondolatok a hatvanéves Sisa Tibortól

A rutinos szakember egész életét a tanításnak és a futballnak szentelte, az utóbbi időben pedig a labdarúgásunk irányáért volt felelős. Nemrégiben belecsöppentünk a 2020-as esztendő utolsó hónapjába. A december első napja egy nógrádi származású szakember számára kiváltképp komoly jelentőséggel bír, 1960-ban ezen a napon látta ugyanis meg a napvilágot Sisa […]
error: Content is protected !!