Mikor lesz sorsolás?!

Gabi

Mi is feltettük a mostani időszak slágerkérdését, kicsit másként.

Az elmúlt hetekben, napokban egyre gyakrabban megkapta szerkesztőségünk egy-egy tagja a kérdést: “mikor lesz sorsolás?” A válasz nem olyan egyszerű, mint hinnénk. Maradjunk annyiban, az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága nem kedvtelésből húzza az időt, sőt… Lehet ostorozni az említett szervezetet, viszont inkább érdekes a történések mögé nézni, miért is nem ismert még, hogy fog pontosan festeni az idény a 2020/2021-es kiírásokban.

Ilyen káosz rég, talán sosem volt kis megyénk labdarúgásában! Perpillanat gyakorlatilag kijelenthető, egyik megyei bajnokság kapcsán sem lehet százszázalékos bizonyossággal kijelenteni, hogy augusztusban a jelenlegi létszámmal fog-e elrajtolni vagy sem, vannak olyan klubok, akik vagy igen nehéz helyzetben állomásozva neveztek be és/vagy megfelelő létszámú játékoskeret nélkül. Érdemes tisztában lenni a ténnyel, bármikor megszűnhetnek, visszaléphetnek újabb csapatok, akadnak olyan egyesületek, melyek az utolsó szalmaszálba belekapaszkodva küzdenek, hogy valamilyen úton-módon életben tudjanak maradni.

Egyelőre tehát nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy “mikor lesz sorsolás”. Kinek lenne jó, ha elkészülnének a fordulók programjai, aztán egy-két visszalépés miatt előre be nem kalkulált szabadnapokkal, csonka körökkel kellene kalkulálni? Senkinek… Így marad a türelem, vélhetően egyébként hamarosan valamennyi pontvadászat résztvevője szembesülhet majd vele, milyen menetrend szerint abszolválhatja az előttünk álló évadot.

Next Post

Remizett a Lőrincivel a Pásztó

Nem jutottak egymással dűlőre a házigazdák és az előző csonka szezont a hevesi első osztály élén záró vendégek. Szerdán ismét edzőmérkőzésen volt érdekelt a megye egyes Pásztó, Nagy Tamás legénysége a mögöttünk hagyott csonka szezonban a Heves megyei első osztály élén záró Lőrincit fogadta. Végül nem született döntés a gyakorló […]
error: Content is protected !!